Novi dečko Selene Gomez, Beni Blanko, uspeo je izjavom da zgrozi čitavu javnost. Iako je verovatno pokušao da bude duhovit, njegova "šala" nije 'legla' većini ljudi, te suse negativni komentari ređali jedan za drugim, naročito nakon što su i mediji počeli da prenose njegove reči.

Njegovo obraćanje na Instagramu počelo je krajnje "nevino". "Probudio sam se rano jutros i pomislio sam ' želim da uradim nešto lepo za moju devojku'", rekao je Blanko. Međutim, potom je usledio sporni deo. 

"Bilo šta što bi joj stavilo osmeh na lice ili što bi mi pomoglo da imamo se*s, pa sam joj zato napravio biftek", dodao je umetnik. 

Međutim, njegov lep gest pao je u vodu jer je javno postavio stvari kao da to radi samo da bi imali odnose, što je, razumljivo, smetalo mnogim Seleninim fanovima. 

Ipak, bilo je i onih koji su pozdravili njegov postupak i pored izgovorenih reči, s obzirom da joj je Beni odneo hranu. Selena je imala slobodan dan, te je želeo da je iznenadi. 

Mišljenja su i dalje podeljena, a mnogi smatraju da Selena zaslužuje bolje od Blanka koji nije imao preterano blistavu prošlost. Iako je uspešan producent, te je u jednom trenutku sarađivao čak i sa bivšim Gomezove - Džastinom Biberom, u isti mah je bio poznat po zavođenju mladih, jedva punoletnih devojaka.

Takođe su ga nakon šest meseci veze sa Selenom uhvatili na jednoj aplikaciji za poznate gde je takođe startovao druge devojke. Međutim, pevačica i glumica je oštro reagovala na kritike zbog novog dečka i stala u njenu odbranu tvrdeći da je "konačno neko tretira kako treba"

Nažalost, fanovi nisu ubeđeni u njene reči, naročito nakon svega što je prošla sa bivšim, gorepomenutim Biberom. 

Podsetimo, nakon burne, toksične veze sa Džastinom Biberom, Gomez je završila i na psihijatrijskom lečenju, a traume iz ovog odnosa obeležile su je za celi život.

Selena Gomez je bila u lošem stanju zbog Džastina
Shutterstock 

Osim manipulacije, gaslight-inga, Džastin ju je i varao, nebrojeno puta joj slomio srce i doveo je na ivicu ludila. Ništa bolje se prema Seleni nije ponašala ni Hejli Biber, njegova supruga, koja ju je svojim ponašanjem takođe dovodila do problema sa mentalnim zdravljem.

Džastin Biber i Hejli bili su užasni prema Seleni
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Selena koja je svojevremeno zbog oca nosila i takozvani "prsten nevinosti" kako bi se zavetovala da bude dobar primer deci, pokušavala je da se nosi sa problemima, međutim, slomila se, te završila na lečenju, a potom je obolela i od lupusa, što je vodilo do drugih komplikacija. 

Nakon svega što je prošlo, ne čudi što njeni obožavatelji žele samo najbolje za nju, a da li je to Blanko, ostaje da vidimo.

instagram/ selenagomez Pogledajte još fotografija Selene Gomez i njenog novog dečka.

Pročitajte još: PRIČALA DA ŽELI BIBEROVU BEBU PA DA BI JE ABORTIRALA Sad bi opet decu s njim a sve zbog bivše koju su strpali u ludnicu?

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Selena Gomez pokazala stomak TikTok/selenagomez

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!