Pevačica Selena Gomez rastužila je ove srede svoje fanove vešću da se ponovo odmara od društvenih mreža i ubrzo se našla u centru medijske pažnje.

„Neću biti na mrežama neko vreme. Fokusiram se na ono što je zaista važno", napisala je kratko uz fotografiju svog dečka Benija i dvoje male dece.

selena gomez
instagram/ selenagomez 

Ipak, Selena se vratila na Instagram samo 18 sati nakon dramatične objave, zbog čega je ubrzo postala predmet podsmeha na društvenim mrežama. Naime, čuvena niskobudžetna avio-kompanija Ryanair našalila se na račun pevačice.

„Da je 'nikada više neću leteti sa Ryanirom' osoba”, napisali su na X i nasmejali mnoge korisnike koji su odmah otkrili šta misle o Seleninom karakteru.

'Za sat vremena opet će objaviti penziju', 'Nije izdržala ni 24 sata, plačem od smeha', 'Ona je patološki lažov', 'Samo privlači pažnju', 'Ona dobija više pauza od društvenim mrežama od dodele Gremija', 'Dajte ovom čoveku povišicu', 'Znao sam da će se ovo dogoditi', samo su neki od komentara ispod posta.

Inače, Selena se poslednjih godinu dana bori sa viškom kilograma i skoro svi su primetili ovu promenu. Da bi se izborila sa svojom bolešću, Selena uzima posebne lekove. To mnogo utiče na njeno telo, a višak kilograma je samo nuspojava.

"Kada uzimam te lekove, moje telo zadržava tečnost, a kada prestanem da ga konzumiram vratim se u normalu", priznala je ona.

Još fotografija poznate pevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Selena Gomez

Bonus video

Selena Gomez pokazala stomak TikTok/selenagomez

Izvor: Story.hr/ Wanted A.N.