Džastin Timberlejk napunio je 42 godine, a kako stvari stoje, i dalje ne odstupa od svoje odluke da se ne pojavljuje na javnim događajima. Porodični život daleko mu više prija, a zanimljivo je da ga je na to naterala upravo supruga Džesika Bil kojoj je bilo dosta da svom partneru bude i žena i mama. 

Džastin Timberlejk danas živi povučenim životom.
Instagram 

Naime, nije tajna da je Timberlejk u prošlosti bio neko ko nije bio primer idealnog dečka, odnosno muža i oca. Setimo se samo njegovih početaka, kada je uplovio u vezu sa Britni Spirs. Oni su bili omiljeni par miliona, a onda su raskinuli, navodno zbog njene afere. Ono što je dodatno naštetilo Britni i poljuljalo njen ugled u javnosti je i priča da ona nije bila devica kada su počeli da se zabavljaju.

Korisnici društvenih mreža su počeli da pozivaju Džastina da se izvini zbog načina na koji ju je tretirao i da se iz cele priče izvukao kao urbani, moderni mladić, a Britni je označena kao preljubnica i loša osoba. Cela priča se ponovo našla u žiži javnost 2021. godine nakon što je objavljen dokumentarac o životu Britni. 

Džastin Timberlejk ponizio je Britni.
Shutterstock 

Korisnici društvenih mreža su nakon toga počeli da pozivaju Džastina da se izvini zbog načina na koji ju je tretirao i da se iz cele priče izvukao kao urbani, moderni mladić, a Britni je označena kao preljubnica i loša osoba.

Istina je da je Džastin imao određenu korist od veze sa Britni, dok je pevačica u tom periodu prolazila kao "bosa po trnju". Na primer, u filmu je prikazan jedan snimak radio emisije u kojoj Džastin priča o njihovom seksualnom životu, dok je Britni očigledno neprijatno.

U isto vreme, mediji su bili surovi prema pevačici, sramoteći je na svakom koraku. Kompilaciju takvih neprijatnih situacija, napravio je i jedan od njenih obožavaoca.

"Ako volite Džastina Timberlejka, nakon ovog dokumentarca ćete ga mrzeti. Priznajem da ima dobru muziku, što se za njegov karakter ne može reći", jedan je od tvitova na pomenutoj mreži. 

Džastin Timberlejk profitirao je iz veze sa Britni.
Shutterstock 

Dok su mediji direktrno i indirektno Britni predstavljali kao devojku lakog morala, Džastin je za to vreme veličan, što je pevač iskoristio za razvoj svoje solo karijere. Iako tada nije bilo poznato da li je i koliko Džastin "profitirao" od njihovog raskida, Britni sigurno nije, jer njen imidž (pop princeze) je nakon raskida sasvim propao, kao i njeno mentalno zdravlje.

Tek te 2021. Džastin se setio da bi bilo u redu izviniti se. "Video sam poruke koje su mnogi pisali na društvenim mrežama i želim na to da odgovorim. Iskreno mi je žao zbog perioda u mom životu tokom kog su moji potezi doprineli već postojećem problemu i što nisam progovorio o onome što je bilo tada potrebno. Razumem da sam se poneo loše i da sam profitirao od sistema koji je širio rasizam i mizoginiju. Posebno se želim izviniti Britni Spirs i Džener Džekson, jer mi je stalo do njih i znam da sam pogrešio. Cela industrija je puna mana", napisao je Timberlejk tada na Instagramu, ali mu bivša devojka ipak nije oprostila.

Nažalost, Džastin ni sa sadašnjom suprugom nije imao mirniju priču. Par je inače zajedno 11 godina, a tokom decenije veze dobili su i dva sina - Silasa (8) i Pineasa (3). Oni su se inače i izvorno venčali u Italiji, na istom mestu, gde su prošle godine i odlučili da obnove zavete na specijalan način.

Džastin timberlejk obnovio je zavete sa Džesikom Bil.
Instagram 

Tada je Džastin ujedno i objavio niz emotivnih fotografija i snimaka kojima je odao počast svojoj ženi, kojoj se zahvalio što ga "svakim danom čini boljim mužem i ocem".

"Volim te najdivnije biće", poručio je pevač, ali se u moru čestitki našlo mnogo više onih kojima je ovako nešto bilo "too much", ako se uzme u obzir njihova istorija.

Tako Džastina "pod kontrolom" navodno drži predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen.

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pevač uhvaćen u spornoj situaciji sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

"Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primer našem sinu", objašnjavao se kasnije Džastin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobedio krizu.

Zapravo, odnos Džesike Bil i Džastina Timberlejka od samog starta je bio više nego turbulentan. Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Džastin Timberlejk nekoliko puta je ponizio Džesiku Bil.
Instagram 

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Mnogi su mišljenja da Džastin Timberlejk nije preboleo Britni kada je otpočeo vezu sa Džesikom.
Shutterstock 

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cenu da postane "gospođa Timberlejk", a glumica je čak i svoju karijeru stavila na "hold" zbog pevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se verili u Montani što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana", a potom su se venčali 2012. u Italiji na kojem je bilo oko 100 gostiju.

Danas je Džastin poput "mačeta", kako se mnogi šale, i ne pomišlja da supruzi bude neveran. Drži se van javnog života i ne planira to da menja, a supruga i deca konačno su mu na prvom mestu, kako je i trebalo ranije da bude. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!