Džastin Timberlejk, talentovani umetnik koji je slavu stekao kao član boj benda "N SYNC" danas proslavlja 41. rođendan. Iza njega su brojni uspešni albumi, filmske uloge, uspešne saradnje, ali i buran ljubavni život. Britni Spirs, Olivija Mun, Kameron Dijaz, Lindzi Lohan... samo su neke od slavnih dama s kojima je bio Džastin.

od 2012. Džastin je u skladnom braku s glumicom Džesikom Bil, a sve je počelo kada su se sreli na dodeli Zlatnog globusa 2007. godine. Već tada su se pojavile prve varnice između njih, ali je sve ostalo na tome. Svako je krenuo svoji putem, ali je Džastin bio uporan da se ponovo nađe u njenom društvu.

Nije mnogo oklevao, skupio je hrabrosti i pozvai je na sastanak.

"Učinio sam to na starinski način - telefonom", rekao je Timberlejk na konferenciji za štampu 2012. godine.

"Morao sam da budem prilično uporan kako bih je nagovorio da kaže da. Izgleda da sam dobar u ubeđivanju, pa je na kraju i pristala."

Zbog posla na početku karijere su dugo bili razdvojeni, ali to je samo učvrstilo njihovu vezu, kažu oni.

Džastin i Džesika upoznali su se 2007. godine
Shutterstock 

"Dugo je prošlo od upoznavanja do prvog poljupca, jer sam ja bio odsutan zbog snimanja. Razgovarali smo dugo telefonom, kao neki klinci", otkrio je Džastin.

Međutim, njihova naizgled jaka veza je prekinuta 2011. godina.

"Ona je najznačajnija osoba u mom životu. U mojih 30 godina ona je najposebnija osoba koju sam upoznao. Radije ne bih da pričam o njoj, jer je za mene to bolna tema, ali ona će zauvek ostati u mom srcu", rekao je tada Džastin.

Par je od 212. godine u braku
Instagram 

Nova šansa za ljubav

Nakon tri meseca odlučili su da daju još jednu šansu vezi i da krenu ispočetka. Nakon nekoliko meseci od obnavljanja romanse on je zaprosio Džesiku, a ona je pristala. 2012. venčali su se u Italiji. Džesika nije nosila tradicionalnu belu venčanicu, već je izabrala haljinu ljubičaste boje.

Otkako su izgovorili sudbonosno "da" žive pravu ljubavnu bajku. Iako se pisalo da imaju poteškoća sa potomstvom, 2015. su poželeli dobrosošlicu sinu Renaldu. Rođenje deteta je dodatno učvrstilo njihov odnos.

"Imamo slične poglede na svet i cenimo iste vrednosti, odanost i iskrenost zauzimaju visoko mesto na našoj listi prioriteta. Volimo da se zabavljamo. Volimo puno istih stvari. Takođe, orijentisani smo na uspeh u karijeri", rekla je ona na pitanje u čemu se krije uspeh njihovog braka.

Pisalo se da je Džastin bio neveran Džesiki
Instagram 

Trzavice

Izgleda da je Džastin zaboravio na te prioritete, pa se njihova ljubav našla na pravom ispitu. Džastin je fotografisan kako se drži za ruke sa mlađom koleginicom, dok je bilo očigledno da ne nosi burmu i da ima nečasne namere prema mladoj glumici.

Paparaci su par fotografisali i sutradan ujutru kako izlazi iz iste prikolice, a njegova supruga, Džesika se na pitanja novinara hrabro smeškala.

Nakon dve nedelje od "neprijatnosti" koje je priredio svojoj supruzi, Džastin se oglasio javno, na Instagramu i to sledećom objavom:

"Pokušavam da se držim dalje od ogovaranja, ali moja porodica i ja smatramo da je neophodno da prokomentarišem skorija govorkanja koja su povredila ljude koje volim.

Par ima dva sina - Rendala Silasa i Pinasa
Instagram 

Pre nekoliko nedelja, napravio sam strašnu grešku u proceni, ali da bude jasno - ništa se nije dogodilo između mene i moje koleginice.Te noći sam popio previše i iskreno mi je žao zbog mog ponašanja. Ovo nije uzorno ponašanje koji želim da moj sin sledi.

Izvinjavam se svojoj neverovatnoj ženi i porodici zbog toga što sam ih izložio neprijatnoj situaciji, samo želim da se fokusiram na to da budem najbolji otac i muž.

Drugu trudoću Džesika je krila od medija
Profimedia, LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Njihova ljubav je toliko jaka,da je Džesika rešila da zatvori oči na ovu aferu i nastavi dalje ruku pod ruku sa njim. Njihovom braku ne mogu ništa nikakve trzavice, reklo bi se da je jača od svih prepreka.

U januaru 2021. slavni par dobio je drugog sina kojem su dali ime Pinas.

Džastin i Džesika su drugu trudnoću krili od očiju javnosti, a tek su 18. januara 2021. otkrili da je njihov sin Rendal dobio brata.

Holivudom su kružile glasine da je drugo dete pokušaj slavnog para da prevaziđu problem Džastinove preljube, za koju se sumnja da se desila 2020. godine, kada je uhvaćen kako se drži za ruke sa glumicom sa seta.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!