Ni posle dve decenije braka ljubav između Pirsa Brosana i njegove supruge Kili Šejt Smit nije se ugasila. Holivudski glumac svoju ljubav eprestano i dokazuje izlivima nežnosti i dirljivim ljubavnim porukama koje piše svojoj ženi na društvenim mrežama.

U poslednje vreme često su se mogli sramni komentari na račun Kili, između ostalog kako je takva uspela da zadrži Pirsa pored sebe. Par se upoznao davne 1994. u Meksiku u jednom kafiću, a još od tada je Pirs zove "svojom devojkom".

Sedam godina kasnije razmenili su bračne zavete, a dobili su i dva sina - Dilana i Parisa. Njihov brak obojen je dubokom ljubavlju i uvažavanjem. Par je gotovo nerazdvojan, te tako slavnog glumca retko možemo videti bez svoje lepše polovine. 

Inače, prva supruga Pirsa Brosnana - Kasandra Haris preminula je 1991. od karcinoma, što je on veoma teško podneo, a u više navrata ispričao je kako ga je baš Kili spasila od depresije i pomogla da stane na noge nakon tragedije.

Kili mu je pomogla i 2013. kada je u 42. godini umrla njegova usvojena ćerka Šarlota od raka jajnika, ponovo mu bivajući rame za plakanje i veliki oslonac.

“Znam kako je to biti udovac, ali i kako ponovo pronaći ljubav. Uvek postoji nada, a život je prepun uspona i padova. Ali uprkos svemu, uspomena na Kasandru i njenu borbu s rakom nikada neće biti zaboravljena”, objasnio je jednom prilikom irski glumac.

BOB STRONG / AFP / Profimedia, Shutterstock Reči slavnog glumca na račun svoje supruge zbog kojih mu se milioni dive

Kili je često meta kritika na društvenim mrežama zbog viška kilograma i činjenice da se ne uklapa u savremene standarde lepote, a Pirsu neretko kritičari dobaciju da je "mogao da nađe neku mršaviju".

Pirs i Kili vole se kao prvog dana
screenshoot/instagram 

Brosnan nije ostao imun na ovakve opaske i više puta je odgovorio. Kada su ga jednom pitali šta misli o kilogramima svoje žene, glumac je šmekerski odgovorio: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao."

"Volim njenu vitalnost, njenu strast. Kada me Kili pogleda, uvek me iznova obara s nogu i osećam klecanje u kolenima", rekao je Brosnan.

Glumac je čak priznao da ne komentariše samo javnost kilograme njegove supruge, već i njihovi prijatelji.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu", rekao je Pirs i dodao da je protiv toga.

Kili je često na meti negativnih komentara zbog kilograma
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi", objasnio je Pirs.

Brosnan je verovatno jedan od jako retkih primera pravog muškarca u Holivudu - to je ona gotovo izumrla vrsta frajera koji ženu vole zato što je vole, a ne zato što je lepa za slikanje ili odgovara standardima magazina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!