Kako strani mediji prenose, slavni holivudski glumac više nije singl! Bred Pit (58) je navodno u vezi sa švedskom pevačicom Liki Li, s kojom je u romansu uplovio još prošle godine.

Američki mediji pišu da Liki koja je 23 godina mlađa od Pita, živi na tri minuta od glumica, zbog čega su sve do sada svoju vezu uspeli da  sačuvaju u tajnosti.

Iza Breda je težak period - razvod od Anđeline Džoli, s kojom ima šestoro dece. Bivši par godinama vodi sudskie sporove, a Bred se suočio i s optužbama za nasilje u pordici, kao i za upotrebu narkotika. Pored problema oko raspodele bogatstva, glumac je vidio i borbu oko starateljstva nad njihovo šestoro dece - Medoksom, Šajlo, Zaharom, Vivijen, Noksom i Paksom.

Ipak, ako je verovati stranim medijima, Bred je konačno srećan i uživa u ljubavi.

„Bred i Liki su tako lako mogli da prođu ispod radara jer su komšije. Bredu savršeno odgovara da ima nekoga ko živi tako blizu, tako da mogu biti neprimećeni“, tvrdi izvor.

U tekstu se takođe navodi da je glumac počeo da provodi vreme sa Liki sredinom 2021. godine, kao i da su viđeni zajedno u jednom holivudskom restoranu.

Liki i Bred su u vezi od 2021 godine
DIGGZY/JESAL / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bredov ljubavni život oduvek izaziva buru u javnosti. U prošlosti su ga povezivali s izraelskom profesorkom Neri Oksman i nemačkom manekenkom Nikol Poturalski. Trenutno je upleten u bitku za starateljstvo sa svojom bivšom suprugom Anđelinom Džoli, koja je prvi put podnela zahtev za razvod od njega 2016. Oni i dalje žive blizu jedno drugog u Los Felizu, gde on ima prostrano imanje.

Anđelina je 2016 zatražila razvod od Breda
Shutterstock 

Anđelina živi u vili sa svojom i Bredovom decom Medoksom (20), Paksom (18), Zaharom (17), Šajlo (16) i Noksom i Vivijen (13).

Bred trenutno vodi bitku oko starteljstva nad decom
Shutterstock 

Podsetimo, Anđelina Džoli je i sama usred kovitlaca ljubavnih glasina sa pevačom The Weekndom, a šuškalo se i da se viđa s bivšim suprugom Džonijem Li Milerom.

Za novu Bredovu devojkupiše se da živi u obližnjoj kući kupljenoj 2018. na ime njenog bivšeg Džefa Baskera, navodi The Sun. Liki i Džef su dočekali svog sina Diona samo tri nedelje pre nego što je Likina majka umrla.

Da li će Liki uspeti da usreći Breda ostaje da vidimo, a više footgrafija njegove nove devojke, pogledajte u galeriji  unastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako izgleda žena kja je osvojila srce slavnog glumca

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!