Jedan od najpoželjnijih glumaca i najvećih zavodnika je svakako Bred Pit.

Otkako je stekao slavu i popularnost, njegova lepota gotovo nikoga nije ostavila ravnodušnim, a Anđelina Džoli i on važili su za najlepši par ikada.

Njegovo ime poznato je širom planete, ali mnogi ne znaju da svoje pravo ime ne koristi otkako se preselio iz rodnog Misurija.

Bred Pit je nakon preseljenja iz rodnog mesta odlučio da ne koristi pravo ime.
Shutterstock 

Glumac je jednom prilikom govorio o okolnostima koje su dovele do njegovog odlaska iz Misurija. Pit je objasnio da je trebalo da završi školu, ali jednostavno nije mogao da čeka da počne s filmskom karijerom.

Otišao je pre nego što je stekao diplomu.

- Uvek sam se žalio da u južnom Misuriju ne postoji akademija za film i palo mi je na pamet da mogu da odem do nje, pa sam bukvalno spakovao auto i otišao. Nisam diplomirao - priznao je Pit na Međunarodnom filmskom festivalu u Santa Barbari.

Bred Pit je smatrao da je za glumačku karijeru bolje da ne koristi pravo ime.
Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Pravo ime glumca je Vilijam Bredli Pit, koje je dobio po svom ocu Vilijamu Alvinu Pitu. Bred je odlučio da svoje ime skrati zbog želje da se bavi glumom.

Kako bi se lakše pamtilo, glumac je iskoristio svoje srednje ime, iako i dan danas mnogi ne znaju kako glasi njegovo prvo ime. Osim toga, malo ko zna da se Bred podvrgao jednoj estetskoj korekciji kako bi promenio svoje lice.

Bred Pit nije jedini glumac koji je modifikovao ili potpuno promenio ime kako bi se proslavio u Holivudu.

Bred Pit je osim imena, korigovao i svoje lice.
Chris Pizzello / AFP / Profimedia 

Džejmi Foks je sada popularan pod tim imenom, ali se pitamo da li bi to bio slučaj da je ostao pri svom pravom imenu, koje je Erik Marlon Bišop.

Čak je i legendarna Merilin Monro promenila ime, ona se zapravo zvala Norma Džin Mortenson.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!