Fotografije sa odmora Džastina Timberlejka i Džesike Bil ne prestaju da kruže mrežama, a na prvu bi se lako moglo pomisliti da su jedan od najskladnijih parova Holivuda.

Ipak, jasno je zašto mnogi smatraju da je u pitanju "šarena laža", odnosno predstava za javnost, ako se uzme u obzir da Timberlejka najverovatnije drži pod kontrolom strog predbračni ugovor po kojem ona dobija pola miliona dolara za svaku preljubu u kojoj bude uhvaćen. 

Džastin Timberlejk uživa sa suprugom na odmoru.
Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ni ova stavka nije završila tek tako u ugovoru, s obzirom da je pevač uhvaćen u spornoj situaciji sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

"Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primer našem sinu", objašnjavao se kasnije Džastin za kojeg se tvrdi da mu ovo nije bila ni izblizu jedina prevara. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobedio krizu.

Zapravo, odnos Džesike Bil i Džastina Timberlejka od samog starta je bio više nego turbulentan. Upoznali su se 2005, a u vezu ušli dve godine kasnije. Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Džastin Timberlejk imao je turbulentan odnos sa suprugom.
Instagram 

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Instagram, Shutterstock Džesika Bil i Džastin Timberlejk.

Govorilo se da sili njihov odnos, da želi po svaku cenu da postane "gospođa Timberlejk", a glumica je čak i svoju karijeru stavila na "hold" zbog pevača. Do pomirenja je konačno došlo krajem 2011. kada su se verili u Montani što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana", a potom su se venčali 2012. u Italiji na kojem je bilo oko 100 gostiju. 

Par se danas čini stabilnijim nego ikad, a sve vreme na letovanju na Sardiniji činilo se da ne mogu da skinu ruke jedno sa drugoga.

Sve vreme su razmenjivali nežnosti, plesali i dobro se zabavljali, te se mnogi nadaju da je pevač konačno odlučio da bude odan muž lepoj glumici.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!