Džesika Bil i Džastin Timberlejk danas važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, te koliko je poznato javnosti, nemaju problema u braku, a mnogi misle i da je uzrok tome famozni "predbračni ugovor".

Ipak, prošlost njihovog ljubavnog odnosa je još uvek zanimljiva javnostima, a mnogima je i neobično kako je njihov odnos ostao tako čvrst i dan danas.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk upoznali su se 2005. a počeli su da se zabavljaju 2007. godine nakon što su oboje bili na zabavi njegovog prijatelja.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk uživaju na krstarenju.
Ciao Pix / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Morao sam da budem prilično uporan da bih je naterao da kaže "da". Ali sam ja veoma uporan i ako nešto želim, ne odustajem od toga. I na kraju je pristala", izjavio je ranije Timberlejk o početku njihove veze, a glumica je dodala da je prošlo dosta vremena do njihovog prvog poljupca.

Džesika je 2010. izjavila da je njena romansa sa Džastinom nešto najdragocenije u njenom životu. Nedugo zatim, 2011. su raskinuli. Njihovi PR timovi su saopštili da su nakon raskida ostali u dobrim odnosima. Timberlejk je u to vreme za "Vanity fair" izjavio da je njegova bivša devojka za njega jedna od najvažnijih osoba.

Međutim, kružile su i priče da Džastin beži od ženidbe, pa se o Džesiki nažalost pisalo da uzludno pokušava da ga odvede do oltara. Kada se tome dodaju glasine da je on sve vreme bio zapravo zaljubljen u Britni Spirs, onda je jasno zašto je baš ona u ovoj priči bila strana koja je najgore prošla u medijima.

Britni Spirs i Džastin Timberlejk.
Shutterstock 

Do pomirenja je došlo krajem 2011. kada su se verili u Montani što je Džastina inspirisalo za pesmu "Montana".

Nakon nekoliko meseci od obnavljanja romanse on je zaprosio Džesiku, a ona je pristala. 2012. venčali su se u Italiji, a na kojem je bilo oko 100 gostiju među kojima i voditelj Džimi Felon. 

Džesika Bil i Džastin Timberlejk su se upoznali 2005.
Backgrid / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Veliki skandal dogodio se 2019. kada je on uhvaćen u spornoj situaciji sa koleginicom Ališom Vejnvrajt, na pauzi snimanja filma "Plamer" u Nju Orleansu. Uživali su u jednom baru gde su ih uhvatili fotografi - ona je njega nežno dodirivala za koleno i nogu, a onda je on nju uhvatio za ruke i "igrao se njima".

Džesika Bil i Džastin Timberlejk imaju dvojicu sinova.
Profimedia, LRNYC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Izvinite, bio sam pijan. Loš sam primer našem sinu", objašnjavao se kasnije Džastin. Iako se nagađalo da će javna preljuba dovesti do razvoda, poznati par je pobedio krizu.

Na zanimljivu stavku "ljubavnog ugovora" kako oni zovu predbračni ugovor koji su potpisali javnost se često podsećala, a najviše na stavku da ona dobija pola miliona dolara ukoliko on bude uhvaćen u prejubi i dođe do razvoda.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk su srećni danas u braku.
247PAPS.TV / Splash / Profimedia 

S obzirom na ove navode u ugovoru, javnost se pita da li su Džesika i Džastin u braku zbog novca ili prave ljubavi, a kako će se njihov odnos odvijati ostaje nam da vidimo, a više njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, Shutterstock Džesika Bil i Džastin Timberlejk.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!