Nema sumnje da je ova 2024. definitivno u znaku nude manikira. Minimalizam je definitivno na ceni, a svetle nijanse više nisu rezervisane samo za leto, naročito neutralni, mlečni, pink tonovi.

Ono što je još jedan veliki plus kod ovakvih tonova je i što mogu da ih nose svi - imali kratke ili duge nokte, imali 25 ili 55 godina, što je nedavno dokazala i slavna glumica Dženifer Aniston.

Ona je "prošetala" neodoljivu milky pink nijansu koja je učinila da njene ruke izgledaju mlađe, što je, verujemo, mnogim damama preko 40 cilj, a ista nijansa izgledaće, potvrđujemo, podjednako atraktivno i na rukama daleko mlađih osoba.

Što bi se reklo - "ružičasto mleko" podjednako dobro stoji i mamama i ćerkama, te je savršen izbor ukoliko tražite nešto što izgleda prefinjeno, skupo i elegantno.

Takođe, ovu nijansu moguće je dobiti i u kućnim uslovima, ukoliko niste ljubitelji gel ili gel lakova, te smo prelistali Pintereset u potrazi za inspiracijom:

Pročitajte još: NAJTRAŽENIJA SVETLA NIJANSA GEL LAKA: Sve žene koje vole elegantan i ženstven manikir biraju samo nju

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Nokti za 2024. godinu Tiktok/thewnailbar

Izvor: Wanted J. S.