Dobro je poznato da sve što Dženifer Lopez uradi gotovo preko noći postane glavni trend. Ovo se posebno odnosi na njene frizure (setimo se samo euforije kada se ošišala na kratak bob ili kada je izvukla "pečenu vanilu" pramenove), ali i nokte

Latino diva je nebrojeno puta ponela zanimljive stilove manikira koji su gotovo instant postali glavni trend, a sada se priča ponovila. 

Džej Lo je za nedavnu premijeru albuma "This is me... now", ponela poseban stil frenča koji već vidimo kao glavni trend ovog proleća. 

Reč je o takozvanom "golom" francuskom manikiru, koji izgleda još elegantnije od klasičnog upravo jer se koriste dve nijanse iste boje. Najčešće su u pitanju nude ili vanila tonovi, a ovakvi nokti izgledaju elegantno, skupo, i nesvakidašnje.

Lopez je "goli" frenč nosila u kombinaciji sa noktima u obliku badema i upečatljivim nakitom, zbog čega je njen manikir dodatno došao do izražaja. 

Goli nokti Dženifer Lopez.
instagram/tombachik 

Pročitajte još: DŽEJ LO NOSI "ZLE DEVOJKE" MANIKIR ZA KOJIM TRENDSETERKE LUDE: Pink nude "vrišti" proleće, a nokti izgledaju tako SKUPO

No, podjednako dobro bi izgledali i četvrtasti ili squoval nokti, okrugli... ili pak, kraće dužine. Za svečanije prilike umesto klasične sjajne završnice možete iskoristiti hrom, kao što je to Lopez uradila, naravno, ukoliko volite šljokice.

Takođe, najbolje od svega je što isti efekat možete dobiti i same i u bilo kom salonu, odnosno, nisu potrebne posebne tehnike za ovaj "goli" frenč.

Dovoljno je da preko belog francuskog manikira pređete nekom nude bojom. Na taj način, nokti će više dobiti taj monohromatski look, kao da je reč o rasteru, a ne o klasičnom frenču.

A još neke varijacije ovog neodoljivog manikira pogledajte u nastavku.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

biab manikir TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!