Dženifer Lopez nije neko ko samo prati trendove, već ih i stvara, što se do sada mnogo puta videlo u praksi, nevezno da li je reč o oblačenju, frizurama, boji kose, šminki ili pak manikiru.

Sve što uradi, već sutradan iskopiraće milioni ljudi, a poslednje sa liste što je napravilo neviđeni boom na mrežama je upravo njen manikir koji je stigao kao poručen s obzirom na trenutnu situaciju između Selene Gomez i Hejli Biber.

Naime, Hejli koja godinama pritajeno ne samo kopirala Selenu, već je i ponižavala, konačno je razotkrivena i na meti osuda zbog kojih se uz njeno ime sve više može pročitati nadimak "Mean Girl" iz istoimenog filma. 

A kako je Džej Lo kraljica marketinga, a hešteg #meangirls broji milione pregleda, odlučila je da umeša svoje prste i "stvori" novi manikir koji je opčinio vodeće it devojke i preko noći postao must-have trend proleća.

U pitanju je nijansa kojoj su ona i Tom Bačik, koji je zadužen za nokte brojnih slavnih žena dali ime "Zle devojke", odnosno "Mean Girls".

Pink nude boja sa sitnim šljokicama savršeno pristaje svima, nevezano za dužinu ili oblik noktiju, a osim što deluje uredno i luksuzno, u isti mah podmlađuje same ruke, te dobro stoji i mladim devojkama i ženama od 40, 50 i više godina. 

Zašto baš "Mean Girls mani"?

Zanimljivo je da je Tom Bačik dao drugačije objašnjenje za ovu specifičnu nijansu. Naime, kako kaže, ovaj manikir ide uz žene šefice - koje znaju šta hoće i ne plaše se da to traže. Džej Lo ga je nosila radeći na postprodukciji filma "Shotgun Wedding" u kojem je i zvezda i producent. Posmatrajući je u tim momentima, Tom je dobio ideju za još jedan sofisticiran, jednostavan, a krajnje upečatljiv manikir.

Rezultat je takav da je svet poludeo za ovom zavodljivom nijansom, a hešteg mean girls mani samo na guglu ima gotovo 16 miliona pretraga, dok je ovaj broj još veći na Instagramu i TikToku, čime je jasno da smo dobili možda i najlepši trend za proleće 2023.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!