Nekada su jednostavne varijante najupečatljivije, pogotovo kada je reč o manikiru. Uostalom, ovog pravila se godinama drži i Džej Lo koja je sada sve svoje obožavatelje iznenadila novom zimskom bojom noktiju koja deluje ne samo elegantno i prefinjeno, već i "skupo". 

Nakon zagasite sivo-braon nijanse koju je nosila tokom jeseni, sada je prešla na nešto svetliju neutralnu boju, koja je ujedno učinila i da njene ruke deluju mlađe.

Iza boje koja se zove "Rich Girl" stoji umetnik Tom Bačik koji je objasnio kako je došao do ove nijanse.

"Želeli smo "skupe" nokte za velike devojke za praznik Dan zahvalnosti", rekao je i dodao, "ništa to ne govori "skupo" više od prelepe kremaste, sive nude boje, pune pokrivne moći koja je u rangu sa Chanel-om".

dženifer lopez obožava nude nijanse noktiju.
Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ova nijansa je inače alternativa moka noktima koje je Lopez nosila tokom rane jeseni i savršena je inspiracija ukoliko ste u potrazi za idealnom nijansom za zimu 2022/2023.

Inače, Tom Bačik ističe još dve nijanse kao ultimativne trendove tokom predstojeće sezone. Na prvom mestu je zagasita crvena, govoto burgundy koju je Dženifer pokazala još u novembru, a koja je po njegovim rečima idealna za prazničnu sezonu.

A na drugom mestu nalazi se topla, karamel nijansa koja idealno pristaje svakom tonu kože i deluje chic, nenametljivo, a efektno.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!