Latino diva Dženifer Lopez za svoje nokte gotovo uvek bira jednobojne lakove i stalno održava srednju dužinu. Međutim, u okviru stajlinga, koji je bila pripremila za dodelu nagrada "iHeartRadio Music Awards", odlučila je da malo eksperimentiše kada je manikir u pitanju.

Kao i uvek za njene nokte bio je zadužen Tom Bečik. Naime, u pitanju je vrlo elegantan, ali apsolutno trendi minimalistički manikir s dodatnim detaljima, koji ga čine posebnim.

U skladu sa aktuelnostima, nokti su izduženi i ovalnog oblika, uokvireni belom bojom. Podloga je prirodna, ali je tanki obrub zlatne nijanse čini posebno zanimljivom, kreirajući efekat pravog dragulja.

Francuski manikir je i dalje pravi izbor, ali dorađen u odnosu na tradicionalni, koji je krasio četvrtasti oblik noktiju i jednostavna bela završnica.

Francuski manikir je i dalje pravi izbor
Instagram 

Manikr koji je Džej Lo ponela za pomenuti važan događaj, kandidat je da postane savršena inspiracija za sve važne i elegantne prilike koje nas čekaju u narednom periodu, sa posebnim akcentom na venčanjima.

Manikr koji je Džej Lo ponela kandidat je da postane savršena inspiracija za važne i elegantne prilike
Todd Williamson/January Images / Shutterstock Editorial / Profimedia 

izvor: stil.kurir.rs