Svako godišnje doba ima svojstvenu šemu boja. Konačno nam je stiglo proleće i vreme je za vedre, pastelne tonove i razdragane detalje jer od svog manikira želimo samo jedno – optimizam.

Popularnošću praćenja trendova manikira najviše su doprineli sve uzbudljiviji nail art lookovi koje uglavnom diktiraju društvene mreže, pa je igra koja se do skoro svodila na izbor odgovarajuće boje laka za nokte sada prebačena na viši nivo.

Nokti postali platno za izražavanje kreativnosti, igranje sa bojama i eksperimentisanje kroz oblike i nijanse zbog kojih ćete se osećati dobro.

Početak proleća doneo nam je nove trendove u svetu manikira, a jedan od vodećih su pastelne boje na noktima koje su poslednjih dana preplavile naše Instagram Feedove.

Jedino pravilo, kako kažu nail artisti, jeste da koristite boju. Ali, ne jednu, već nekoliko različitih.

Jedan od vodećih su pastelne boje na noktima.
Instagram 

Iako trend pastelnih nijansi u ovo doba godine nije nikakva novost, ovog puta u centru pažnje nisu samo nežni tonovi već i razigrani manikir različitih boja koji razbija svu monotoniju. Nokti različitih boja ili ombre efekat su savršen izbor za prolećne dane.

S druge strane, na radaru su i mnogo razigranije nail art varijante u nežnim nijansama plave, žute, ljubičaste ili zelene, pa se možete odlučiti za iscrtavanje cvetića, srca ili različitih geometrijskih printeva na noktima.

Pronađite inspiraciju za trendi manikir za proleće u nastavku teksta:

Instagram Isprobajte najlepše pastelne manikire ovog proleća!