Komadi u duhu nadrealizma zaštitni su znak italijanske dizajnerke Elze Skjapareli, čiju modnu viziju poslednjih sezona uspešno neguje dizajner Danijel Rouzberi.

U francuskoj prestonici mode predstavio je haute couture kolekciju brenda za ovogodišnju sezonu proleće/leto, koju je predvodila slavna gošća Dženifer Lopez.

Dženifer Lopez skratila kosu
Dede / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ova 54-godišnja latino diva proverila je Rouzberijeve novitete u efektnom izdanju u kome dominira oversized beli sako sa detaljima od latica i srebrnim aplikacijama na leđima.

Ispod nje se videla kombinacija bele rolke i crnih hulahopki, upotpunjena avangardnim detaljima i dodacima, poput skupe torbe Anatomi Jewelry sa kojom je nedavno primećena 61-godišnja Demi Mur.

Reviju francuskog brenda Dženifer je iskoristila i da predstavi novi imidž u vidu wet bob frizure, koju je za potrebe stajlinga ulepšala masivnim zlatnim minđušama i nesvakidašnjim modelom naočara za sunce.

Možda ste pomislili da ovo i nije novost jer wet look frizure vladaju sezonama, ali ove sezone je u fokusu. Dužine su kratke i do ramena, kosa je razbarušena, a mokra, na licu i vratu... Za ovaj ekstravagantan look trebaće vam pena, nelepljivi gel i blago osušena kosa (peškirom).

U stvari, frizura je dizajnirana tako da što je manje stilizujete, to bolje izgleda. Zvuči savršeno!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo


Izvor: Wanted V.P.