Kosa Dženifer Lopez je u centru pažnje gde god se glumica i pevačica pojavi, pa ni njeno gosotovanje kod Džimija Kimela, gde je promovisala novi film 'Wedding to Die For', nije prošlo nezapaženo. Njeni prepoznatljivi pramenovi koji uokviruju lice, koji su nekoliko zlatnih nijansi svetliji od ostatka kose, bili su oblikovani u meke talase, kao i ostatak kose, koja je bila do pola podignuta.

Dženifer Lopez nosi talase.
ABC / Ferrari / Profimedia 

Nežna i romantična frizura dobro je pristajala uz njen beli outfit. Nosila je dugačak beli kaput u vojnom stilu sa zlatnim ukrasnim dugmadima, bele platforme Andrea Wazen i haljinu Giambattista Valli 2023 Resort, koju je pokazala u objavi na svom Instagramu, prilikom spremanja za gostovanje u popularnoj emisiji.

Duga kosa, raskošni talasi i slojeviti pramenovi koji se savršeno stapaju jedni sa drugima kroz kosu i oni koji se ističu napred i stavljaju naglasak na njeno lice odnedavno su frizura koju JLo često nosi, a dodatno su i svetliji prednji pramenovi 'novac' ističe ih tako što ih odvaja od ostatka kose.

Money pieces

'Money piece' pramenovi koji lepo uokviruju lice svetlijom nijansom, pored plave i boje meda, svetlosmeđe i karamelne nijanse, mogu se postići i na tamnijoj boji kose, sa kestenjastim ili bronzanim prednjim delovima, u zavisnosti od tona ostatak kose.

Savršeno uklopljene i povezane nijanse na kosi Dženifer Lopez savršen su primer kako bi trebalo da izgleda dodavanje svetlijih pramenova!