Topli dani konačno su pred nama, leto je, takoreći, odmah iza ugla, te je pravi trenutak da osim laganije garderobe i obuće sredite i nokte po poslednjim trendovima.

Iako su uglavnom boja i nail art ono o čemu se priča, ovog puta u fokusu su sami oblici, a čini su se po salonima već izdvojila dva koja će biti u fokusu svih it devojaka. Najbolje od svega je to što, nevezano da li volite duge ili kratke nokte, izgledaće sjajno koji god da ste odabrali. 

Badem nokti

Ovaj popularni oblik noktiju savršen je spoj glamura i elegancije, gotovo kao da "vrišti" skupo. Dobro pristaju svakom obliku šake, izdužuju prste i ističu svaku boju manikira ili nail art. 

Ženstveni su i efektni, te im obavezno dajte šansu ovog leta (ako već niste). 

Squoval nokti

Ako nista ljubitelji ni kratkih prirodnih noktiju ni onih u obliku badema, postoji još jedan oblik koji je savršena ravnoteža između navedenih. U pitanju je squoval, i reč je o tipu kraćeg manikira koji je blago četvrtast.

Squoval je bukvalno kombinacija kvadratnog i ovalnog oblika i idealan je za one koji žele da ispoštuju trendove ali sa nešto malo više legancije.

Ovaj oblik posebno je zahvalan za sve tipove francuskog manikira.

Bonus video:

"MLEČNI" MANIKIR HEJLI BIBER JE HIT NA MREŽAMA: Trendseterke ga obožavaju, a ovako nešto možete uraditi i same TikTok/connie.wi