Sinoć su u britanskoj prestonici dodeljene muzičke BRIT nagrade, najznačanije u Evropi, a na crvenom tepihu u londonskoj O2 Areni prošetale su se neke od najvećih evropskih, ali i svetskih zvezda.

Dok je Adel prisutne oduševila svojim stajlingom, gledaoci za druge dame nisu imali reči hvale. Naime, oni poručuju da veću količinu neukusa dugo nisu imali priliku da vide!

Crvenim tepihom dominirala je popularna britanska voditeljka Maja Džama, u crnoj haljini neobičnog kroja kojom je pokazala figuru, a medijima je otkrila i da je do savršenog tela došla limfnom masažom na koju je išla neposredno pre dodele nagrada.

Maja je oduševila prisutne neobičnom kreacijom
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Stajling voditeljke proglašen je za jedno od najlepših te večeri, dok se u suprotnu kategoriju smestila pevačica Talija Storm. U kombinaciji koja baš ništa ne prepušta mašti, mamilaje  poglede publike, dok je na društvenim mrežama dobila same kritike.

Talilina kombinacija je ocenjena niskom ocenom
Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svojim stajlingom izazvala je uglavnom negativnih komentara.

Talila je na račun stajlinga dobila kritike
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

"Kako ovo izgled ajeftino", "Kakav kič", "Oličenje neukusa", "Koliko je ovo gadno", "Em što je kombinacija jeziva, em joj još gore stoji", samo su neki od komentara koji su se našli na mrežama.

Poput nje, Ešli Roberts je takođe odabrala crnu provokativnu toaletu. Ona se na crvenom tepihu pojavila u haljini sa neobičnim izrezima koju je iskombinovala sa crnim stileto štiklama, a uz kombinaciju je dodala i kožne rukavice.

Ešli Roberts je takođe izabrala provokativnu kombinaciju
Doug Peters / PA Images / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!