Nakon Dženifer Lopez koja je svetu pokazala kako izgleda bez ekstenzija, Kloi Kardašijan je učinila isto.

Poznatu Kardašijanku u javnosti i na društvenim mrežama uglavnom viđamo sa perikama i bujnom kosom koju duguje estenzijama, dok je realnost drugačija.

Kloi je nedavno na Instagramu objavila fotografiju u natrul stilu i brojnim obožavateljima pokazala kako izgleda njena prirodna kosa.

Sestre iz klana Kardašijan-Džener četo koriste perike ili različite ekstenzije kada je u pitanju kosa. 

Instagram Kloi bez ekstenzija

Uvek doterana Kloi odlučila je da pokaže svoje realno izdanje, a mnogi su se iznenadili kada su saznali da rijaliti zvezda zapravo ima kovrdžavu kosu!

Fanovi su ostali u čudu kad su ugledali Kloi s pomalo divljom, ali kul kovrdžavom kosom. U nekoliko selfiija, sestra Kim Kardašijan je pokazala obožavateljima kako izgleda u prirodnom izdanju.

"Rijetko nosim kosu ovako. Mislim da je to nekako slatko (molim vas, nemojte pokvariti ovaj osećaj!)", napisala je Kloi u opisu objave.

Iako se pribojavala negativnih komenatara, Kardašijanka je za svoj prirodni look dobila samo pozitivne ocene.

kloi kardasijan
Instagram / 

"Ovako bi trebala nositi češće!", "Vau, izgleda sjajno", "Zaboravi na ekstenzije"; samo su neki od komentara koje je izazvalo njeno izdanje.

Kloi je na Tviteru objasnila da se vratila svom prirodnom izgledu i usled pandemije.

"Godinama sam redovno profesionalno ispravljala kosu. Još kao tinejdžerkai išla sam na brojne tretmane poput brazilskog ispravljanja kose. Prestala sam to da radim usled pandemije koronavirusa. Zapravo mi se sviđaju moje kovrdže", poručila je svima Kloi. I dok svi navijaju za njenu prirodnu kosu, Kloi trpi kritike na račun fotošopiranja svojih slika, ali i preteranih plastičnih operacija kojima se podvrgla. Kako izgledaju fotografije zbog kojih je na meti zlih komentara, pogledajte u nastavku:

Shuterstock, Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia Pogledajte koliko se promenila rijaliti zvezda