Plus size manekenka Ešli Grejam još jednom je dokazala da je tuđa mišljenja ne dotiču. Lepa brineta pozirala je u oskudnom kupaćem kostimu koji je u prvi plan istakao njene obline, ali hejteri, kao hejteri, prvo su primetili njene "mane" i brže bolje joj zamerili i celulit i strije, kao i opuštenu zadnjicu. 

Ipak, Ešli na kritike nije reagovala. Čini se da što je više pojedinci "pljuju", to ona ponosnije pokazuje sve ono što bi trebalo da bude normalno, a što moderni standardi lepote ne dozvoljavaju. 

Tako su u prošlosti više puta upirali prstom upravo u njen višak kilograma, prozivali je zbog opuštene kože, naročito nakon blizanačke trudnoće. No, u par navrata i sama Ešli izazvala je negodovanje javnosti fotografijama za koje su mnogi smatrali da ne treba da budu na mrežama, kao što je close-up pedikira.

Ešli je zgrozila sve fotografijama sa pedikira.
Instagram 

Istini za volju, gotovo da nema onoga što su manekenki nisu zamerali u prošlosti. Smetalo im je kada je mršavija, punija, kad se "otkrije", pokrije... kad ima ili nema celulita, što ima strije, kilograme, vređali, ponižavali, osporavali, ali je ipak uspela da utaba put i drugim plus size modelima.

Ešli Grejam zameraju kako izgleda.
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ešli, koja po sostvenom priznanju, ima negde oko 100 kilograma, priznala je doduše da nije oduvek bila tako puna samopouzdanja. U tome joj je, kako je ispričala nedavno, pomogla upravo njena majka.

"Iskreno, moja majka je bila tako dašak svežeg vazduha dok sam odrastala jer mi je rekla da moje telo liči na njeno, i rekla "da ne ličim na nju, ili na oca, ne bi se uklopila u ovu porodicu", otkrila je Grejam.

"Zaista sam se uverila da sam proizvod nekoga ko je jak – ko je znao svoju vrednost – jer moja majka nije bila vezana za spoljašnjost", dodala je ona.

Ešli Grejam ima poruku za sve one kojima smeta kako izgleda.
Instagram 

Grejam je takođe dala nekoliko saveta sledećoj generaciji žena, rekavši: "Stvarno se nadam da sledeća generacija devojaka znati šta je stvarno samopouzdanje i koja je njihova vrednost, i da neće dozvoliti svetu da im to nameće, već da mogu same to da diktiraju".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram