Plus sajz manekenka Ešli Grejem svojim pojavljivanjem uvek privuče pažnju i izazove komentare. Ešli je jedna od najlepših plus size manekenki današnjice a svojim potezima često zna da napravi haos na mrežama i podigne temperaturu do usijanja.

Ona ponosno nosi svojih 95 kilograma i naglašava da nastoji da se prikaže onakvom kakva zaista jeste, bez ulepšavanja. Slavna lepotica nastoji i kod drugih da podstakne prihvaćanje svog tela međutim njeni potezi uglavnom izazivaju podeljena mišljenja. Nedavno se na jednom događaju pojavila u haljini koja je istakla njene obline, a upravo to njeno izdanje izazvalo je polemiku na Tviteru.

"Zašto je problem ako žena im koji kilogram viška" upitala se jedna korisnica Tvitera koja je podelila footgrafiju Ešli Grejem, a onda je usledila rapsrava.

Dok su jedni podržali Ešli, drugi smatraju da gojaznost nije zdrava.

"Problem je naravno, ali ne za društvo nego za nju, opterećenje na zglobove, srce itd Za svaki kg viška srce mora da stvori par kilometara novih krvnih sudova. Dok trčite vaši zglobovi trpe 4x veći pritisak od vaše kilaže. Gojaznost je bolest", "Bravo, treba biti fokusiran na tu činjenicu, ne bi trebalo da su iskompleksirani jer su debeli nego da rade na tome da smršaju zbog zdravlja", "Prvo nije zdravo. A drugo je par kilograma više, ovo danas se morbidna gojaznost postavlja za normalno. Ništa protiv, al ako neko hoće da ima 200 kila i lepo mu/joj je, slobodno", "Zato što nije zdravo", "Ovakav izgled odaje jednu nedisciplinovanu i nemarnu osobu. Samo nemojte priču o teškim kostima i hormonima da se ovde ne ispovraćam", smatraju pojedini korisnici Tvitera, dok drugi podržavaju Ešli.

"Ovo je prirodno prelepa devojka. Ne mogu i nije prirodno da sve budu mršave", ""Problem" može biti samo za tu osobu, a "problem" za druge je samo u njihovoj glavi", "Zašto se u 21.veku diskutuje uopšte o nečijem broju kg? Zar nije malo prevaziđeno i malograđanski?", "Ova devojka izgleda bolje nego što će većina devojaka ikada izgledati", "Jaoooj kad kažu “nije zdravo” kao da je ikog od vas zapravo briga za njihovo zdravlje", samo su neki od komentara.

slika ešli grejem izazvala komenatre
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!