Popularna Ešli Grejem najpoznatija je plus size manekenka na svetu. Osim na modnim pistama, manekenka je aktivna na društvenim mrežama gde često priča o problemima s kojima se susreće, majčinstvu, ali i odnosu prema svom telu.

Iako često naglašava da se svojim pratiocima nastoji da prikaže onakvom kakva zaista jeste, bez uljepšavanja, njene slike bez fotoššopa iznenadile su mnoge. Mnogi ističu da slavna lepotica, iako uvek ističe da nastoji i kod drugih da podstakne prihvaćanje svog tela, preteranim uređivanjem fotografija čini upravo suprotno.

Grejemova se često nalazila na meti kritika zbog svog izgleda, a surovi komentari nisu izostali ni kada je prošle godine otkrila da je trudna.

ešli grejem napali su putem komentara kad aje otkrila da je trudna
Instagram 

Manekenka je tada pozirala gola, kada su po njoj osuli "drvlje i kamenje" uz komentare da na takav način ne prikazuje ništa lepo i da ne treba da propagira debljinu. Inače, to nije bio prvi put da je pozirala gola. Naime, poznata je po tome što ističe "body positivity" i ljubav prema samom sebi, kakvi god bili.

ešli grejem bez fotošopa
Pacific Coast News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kako slavna manekenka zaista izgleda, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

VEM / FAMAPRESS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Ability Films / SplashNews.com / Splash / Profimedia Plus sajz manekenka bez fotošopa

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!