Ešli Grejam ne odustaje od toga da provocira javnost. Nakon više nego neprijatne situacije sa dodele Oskara kada ju je slavni glumac Hju Grant "spustio" pred milionima, zbog čega je naišao na osudu sveta, i nakon što su brojni modni kritičari njene modne izbore ocenili negativno, rešila je da "uzvrati udarac" i pokaže čime raspolaže. 

Manekenka sa, kako kažu, najlepšim licem, objavila je seriju fotografija u inat hejterima, kritikama, mišljenjima... i pokazala "pravo žensko telo". Međutim, fotografije nisu bile svačija "šoljica čaja".

Tako je na prvoj potpuno naga, a intimne delove prekrila je rukama i torbicom. U prvom planu bile su njene raskošne obline koje su je i proslavile, a komentari ljudi bili su mahom pozitivni. No, odmah potom, ukoliko nastavite da listate, videćete fotke koje su mnogi okarakterisali kao "odvratne" i zapitali se koja je poenta ovakvih objava.

Naime, već na drugoj fotografiji manekenka je uslikana sa čarapama koje su ujedno i korektori za prste, a ovaj prizor mnoge je nasmejao.

Ešli Grejam uslikala se sa korektorima za prste.
Instagram 

Usledile su fotke njenih stopala, potom sa akupunkture i još neke na kojima se izmotava i jede, baš onako kako radimo kada šaljemo selfije prijateljima, ali i slika nakon koje su mnogi bili zbunjeni.

Ešli Grejam objavila je fotografiju na kojoj jede.
Instagram 

Naime, Ešli je slikala detalj sa pedikira na kojem uklanja veći deo kože sa prsta, i nikome nije jasno koja je poenta ove fotografije.

Ešli Grejam zgrozila je sve objavom.
Instagram 

Zapravo, većina je bila zgrožena, iako je u opisu pomenutih fotki stajao emodži kante za đubre, čime se naslućuje da su u pitanju fotografije koje je planirala ili da obriše ili koje su već u njenom recycle bin folderu. Komentari su, malo je reći, bili brutalni.

"Zašto moram da gledam tvoju mrtvu kožu na prstu noge da bih bio svestan da si ti normalna, obična osoba?", "Ešli je preterala. Dobro, kapiramo, voliš svoje telo", "Sve sve, ali ova fotka sa prstima, bljak", "Ne razumem šta je danas sa slavnima. Zašto sve moraju da stavljaju na mreže?", "Mene zanima šta menja njena fotka sa pedikira? Šta si gospođo time htela da postigneš", "Odvratno, Ešli izgubila kompas", "Molim te, dozovi se sebi, dok imaš kome", "Zaista sam zbunjen ovom fotografijom, ovo nema nikakav smisao", pisali su ljudi.

Ešli Grejam iznenadila je sve odabirom fotki na Instagramu.
Instagram 

  Čak i njeni najveći fanovi nisu uspeli da objasne koja je poenta iza postavljanja fotografije ovog tipa na mreže, sem "da pokaže koliko grozne prste ima".

Ovo nije prvi put da je plus size manekenka podigla prašinu svojim postupcima. Zapravo, čini se da svako malo provocira "celulitom i strijama koje joj zameraju", kako je i sama istakla, pokušavajući da sruši stigmu oko toga kako žensko telo treba da izgleda. 

Ovog puta zameraju joj da je otišla korak predaleko, ali znajući Ešli, ovo nije poslednji put da objavljuje fotografije tog tipa.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!