Ni ova dodela Oskara nije mogla da prođe bez skandala. Prošle godine svedočili smo šamaranju na sceni, a ove godine drama se odigrala na crvenom tepihu pred samu ceremoniju, a akteri su bili Hju Grant i Ešli Grejam. Plus size manekenka je bila u ulozi voditelja,i intervjuisala je zvezde pred dodelu. Sve je prolazilo u najboljem redu dok pred nju nije stao glumac koji je prilično neprijatno odgovarao na njena pitanja. 

Šarmantni Britanac je svojim odgovorima ali i načinima na koji je odgovarao razočarao javnost. Na sve je odgovarao što je kraće mogao, a čak je i prevrtao očima dok je Ešli pričala.

Naime, manekenka mu je prišla sa širokim osmehom na licu i postavila pitanje vezano za hit-film "Glass Onion", na šta je on odmah otresito odgovorio sa: "Jedva se pojavljujem u filmu, svega tri sekunde".

"Ali, sigurno si se zabavio na snimanju", pokušala je Ešli, da bi od Hjua dobila kolutanje očima uz komentar: "Er... zamalo".

Grejam ga je potom upitala šta nosi, a Grant je nastavio u svom tonu i odgovorio joj: "Moje odelo""Niste ga vi sašili, ko ga je sašio", pitala je nasmejana voditeljka, da bi Grant odgovorio: "Ne znam, moj krojač".

Glumčevo ponašanje izazvalo je lavinu negativnih reakcija na društvenim mrežama, a mnogi su čestitali manekenki što je ostala pristojna do kraja i nije se dala isprovocirati.

"Ovo je bilo neprijatno gledati", "Eši Grejam zaslužuje počasnog Oskara jer je trpela Hjua Granta", "Da li je Hju Grant pokušavao da da najgori mogući intervju?", "Ovo je najsramniji trenutak sa Oskara od prošlogodišnjeg šamara", "Hju Grant se ponašao kao potpuni kreten prema Ešli Grejem", bile su neke od brojnih reakcija sa Tvitera, ali bilo je i onih koji su podržali Granta i zaključili da je njegov intervju prava umetnost.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!