Od kako je raskinula dugogodišnju vezu sa igračem Ahlamalikom Vilijamsom, Madona kao da je "puštena lanca". Momke menja kao čarape, i nema nameru da stane, a za samo mesec dana viđena je sa minimum trojcom kako razmenjuje nežnosti. 

Da Madona ima jak "sex drive", potvrdila je i sama, kada je pre samo nekoliko meseci uhvaćena sa 40 godina mlađim modelom Endrjuom Darnelom (23) na jednom koncertu. Par se nije suzdržavao od razmenjivanja dodira, a u jednom trenutku činilo se kao da će ga pevačica svakog trenutka zaskočiti. 

Madona menja momke kao čarape.
Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Nakon toga je fanovima odgovarala na pitanja i priznala da je "seks njena omiljena opsesija", te da je to "čin koji je tera da dalje gura i bude "živa"". Takođe je dodala da ako bi morala da nosi jednu stvar do kraja života, to bi bila njena ogrlica od 24-karatnog zlata, koja može da posliuži i kao seks igračka, odnosno vibrator.

Madona kaže da je seks čini živom.
instagram/ madonna 

No, Madona je sada našla novu "igračku", te je, nakon kratke veze sa modelom prešla na nešto starijeg boksera Džoša Popera. Ona je čak i objavila fotografiju sa 29-godišnjim sportistom i to samo par dana nakon raskida od Endrjua. Par je bio veoma blizak, zbog čega su se priče o romansi raširile neverovatnom brzinom. 

Madona je nedavno raskinula sa modelom.
Instagram 

Ipak, nije sve kako se čini na prvu. Prijatelji pevačice otkrili su kako su fotografije 64-godišnje Madone i 35 godina mlađeg Popera, a koje su oboje postavili na svoje Instagram profile, snimljene samo kako bi pomogle bokserovoj karijeri. Poper trenira pevačicinog 17-godišnjeg sina Dejvida, koji će učestvovati u humanitarnom boks meču i zamolio je Madonu da mu pomogne sa promovisanjem njegove Bredwinners teretane na Manhetnu.

Madona ima novog dečka, boksera.
Instagram 

"On je zgodan tip, ali Madona trenutno ne traži ljubav. Džoš trenira njenog sina i ona je impresionirana. Rekla je da će mu pomoći u promovisanju teretane. On je u usponu i upravo se pojavio u reality show-u, tako da želi da privuče poznju sa Madonom", rekao je neimenovani izvor za Page Six, dodajući kako "nije isključeno da će se u budućnosti razviti romansa, ali zasad je njihov odnos strogo platonski".

O navodnoj vezi oglasili su se i Madonini predstavnici, napomenuvši kako pevačica "ima mnogo drugih stvari u životu na koje se mora koncentrisati. Najvažnije joj je da bude sa svojom porodicom dok žale za njihovim bratom, a posebno je zabrinuta i za oca i provodi vreme s njim".

madona navodno samo reklamira teretanu poznatog boksera.
Instagram 

Međutim, Madona je samo dan nakon vesti da joj je preminuo najstariji brat Entoni Čikone, okačila veoma provokativan video na svoj profil, zbog čega su je mnogi kritikovali poručivši joj da je "u redu uzeti vreme za sebe i ožaliti", te da ne mora sve da bude pretvoreno u "se*sualnu požudu". 

Na sve to, mnogi su komentarisali i da je Madona poput "Crvenog krsta ali za mlade dečake", kojima navodno pomaže, ali pod uslovom da spavaju sa njom.

"Ako je i htela da mu pomogne i reklamira ga, dovoljno je bilo da objavi delić sa treninga ili normalnu fotku, a ne da mu liži ruku. Jasno je da nečeg ima, i da im se*som naplaćuje popularnost koju im daje", glasi jedan od komentara, a i drugi su bili u istom maniru. 

Kada je reč o partnerima, Madona je u prošlosti birala, kako su pisali mnogi, jedva punoletne momke i izgradila im karijere navodnim vezama, te nije isključeno da je i u slučaju Popera ista priča, a da li je zaista u pitanju samo poslovni poduhvat, pokazaće vreme. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!