Tužne vesti u porodici Čikone. Madonin najstariji brat Entoni, preminuo je nakon duge borbe sa alkoholizmom. I on i sestra slavne pevačice godinama su živeli na ulici, kako su istakli u više navrata, zaboravljeni od svih. 

Vesti o Entonijevoj smrti potvrdio je suprug Madonine sestre Melani, muzičar Džo Henri, na svom Instagram profilu: "Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo", dok se Madona nije oglašavala.

Džo Henri je istakao i da je jako voleo Entonija, te da ga je razumeo bolje od svih i dodao da je Čikone sad sa svojom majkom koja je davne 1963. izgubila bitku sa rakom.  

Nažalost, Entoni je dugo vodio tešku borbu sa alkoholizmom. Više od 10 godina živeo je ispod jednog mosta u Mičigenu, i molio za koji dolar za alkohol, ali i koru hleba, a porodica je vremenom prestala da mu pomaže.

Kako je pisao Daily Mail, Madonin brat je uspeo da 2017. uspešno završi  dređenu vrstu programa odvikavanja, nakon čega se vratio kući porodici.

"Dejli mejl" je 2017. pisao da je Entoni uspešno završio određenu vrstu programa odvikavanja i da se vratio kući porodici.

Nažalost, u više navrata dolazio je i u sukob sa zakonom prilikom hapšenja, a kasnije je javno optužio i sestru Madonu i druge članove porodice da su ga napustili.

Entoni Čikone preminuo je u 66. godini.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Ja sam nula u njihovim očima - nebitna osoba. Ja sam sramota. Da sam se smrznuo na smrt, moja porodica verovatno ne bi znala niti bi marila za to šest meseci", rekao je 2011. za Daily Mail.

"Moj otac bi bio veoma srećan da umrem od hipotermije, onda više ne bi morao da brine o tome. On je stara škola, odrastao je tokom velike depresije", nastavio je pre nego što je rekao da on i Madona "nikada nisu voleli jedno drugo".

"Nikad je nisam voleo, jer ni ona mene nikada nije volela. Nikada se nismo voleli", rekao je na kraju.

Nakon toga mnogi su Madonu optužili da joj je bitnije da pare troši na mlade ljubavnike i operacije nego da bratu pruži adekvatnu pomoć. 

Pevačica mu se navodno obraćala na razne načine i platila njegov boravak na rehabilitaciji u Teksasu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!