Madonin brat Entoni Čikone preminuo je pre nekoliko dana u 66. godini nakon duge borbe sa alkoholizomom. Pevačica se u prvi mah nije oglašavala, a da je Entoni umro saznalo se zahvaljujući suprugu Madonine sestre Melani, muzičaru Džo Henri, na svom Instagram profilu, koji se od njega oprostila emotivnim rečima. 

"Moj šurak Entoni Džerard Čikone umro je prošle večeri. Poznajem ga od svoje 15. godine, od proleća naših života u Mičigenu je toliko godina prošlo", napisao je.

Džo Henri je istakao i da je jako voleo Entonija, te da ga je razumeo bolje od svih i dodao da je Čikone sad sa svojom majkom koja je davne 1963. izgubila bitku sa rakom.

Nažalost, Entoni je dugo vodio tešku borbu sa alkoholizmom. Više od 10 godina živeo je ispod jednog mosta u Mičigenu, i molio za koji dolar za alkohol, ali i koru hleba, a porodica je vremenom prestala da mu pomaže.

Kako je pisao Daily Mail, Madonin brat je uspeo da 2017. uspešno završi određenu vrstu programa odvikavanja, nakon čega se vratio kući porodici. Zbog problema sa alkoholom dolazio je i u probleme sa zakonom, a kasnije je javno optužio i sestru Madonu i druge članove porodice da su ga napustili.

Madona je u jednom trenutku ponudila da plati njegovo lečenje, međutim, kasnije se saznalo da je Entoni to odbio. 

"Ja sam nula u njihovim očima - nebitna osoba. Ja sam sramota. Da sam se smrznuo na smrt, moja porodica verovatno ne bi znala niti bi marila za to šest meseci", rekao je 2011. za Daily Mail.

Entoni Čikone umro je u 66. godini.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

"Moj otac bi bio veoma srećan da umrem od hipotermije, onda više ne bi morao da brine o tome. On je stara škola, odrastao je tokom velike depresije", nastavio je pre nego što je rekao da on i Madona "nikada nisu voleli jedno drugo".

"Nikad je nisam voleo, jer ni ona mene nikada nije volela. Nikada se nismo voleli", rekao je na kraju.

Entoni Čikone živeo je ispod mosta.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ono što je sve iznenadilo je da se Madona na kraju oglasila i to tako što je podelila zajedničku fotografiju sa Entonijem i ostalom braćom i sestrama.

"Hvala ti što si mi oduvao mozak kada sam bila mala i predstavio mi Čarlija Parkera, Majlsa Dejvisa, Budizam, Taoizam, Čarlsa Bukovskog, Ričarda Brautigana, Džeka Keruaka, široke vidike, razmišljanje vam kutije, zasadio si bitna semena...", napisala je na storiju.

Jasno je da je Entoni bio zanimljiva duša, avaganrdna, drugačija... te su njegove reči da se nisu voleli ipak mnogi uzeli sa rezervom, smatrajući da su možda bili isti buntovni karakteri, te da je zbog toga dolazilo do sukoba.

Nažalost, Madona je nakon toga objavila eksplicitan video sa pripreme turneje, uz reči: "Hvala Bogu da imam svoj kreativni život da me inspiriše i održava…"

Nažalost, ovaj potez mnogima se nije dopao, te su joj poručili da je "u redu patiti i otplakati", te da "nije život samo šoubiz", kao i da je ovim "pokazala da je Entoni ipak bio u pravu". 

"Nije se ni ohladio u zemlji... niste ga ni sahranili... a već si izbacila gole zadnjice... tužno", glasi jedan od negativnih komentara. Zbog svega se ponovo potegla tema njenog odnosa sa ostalom braćom i sestrama koji se često u javnosti opisivao kao turbulentan. 

Madona je imala loš odnos sa braćom i sestrama.
ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Naime, Madona je treća od osmoro dece, međutim, osim njenog brata Kristofera Čikonea, koji je postao poznat po tome što je objavio sve o svojoj sestri, o ostatku Madonine porodice se malo ili ništa ne zna.

Tragična stvarna priča o Madoninom detinjstvu ima mnogo veze sa njenim narušenim porodičnim odnosom. Ona se još u ranoj mladosti zaklela da ne želi da ima ništa sa njima, i ostala je pri toj odluci. 

Madona je imala samo pet godina kada je njena mama umrla od raka dojke u 30. godini, što ju je ostavilo slomljenog srca, a nakon njene smrti, pevačica je bila usredsređena na budućnost koja nije uključivala nikoga iz njene porodice - samo nju - a razlog su zategnuti  odnosi sa svojih 7 braće i sestara, tatom i maćehom.

Najstariji je bio Entoni, a potom je na redu Martin Čikone koji se takođe borio sa zavisnošću od alkohola. Pre nekoliko godina Daily Mail je pisao da je Madona svom bratu i sestri kupila nove zube kako bi proslavila njihovu prvu godinu kako su trezni. 

Nakon Madone, je Paula Čikone. Ona je svojevremeno Opri Vinfri ispričala da joj je Madonin uspeh izazvao "ogromnu emocionalnu traumu". Takođe je okrivila Madonu što je ometala njenu manekensku karijeru. "Teško je jer sam bila u istom svetu gde je i ona", tvrdila je Paula.

Kada je reč o mlađem bratu Kristoferu, Madona i on u jednom trenutku bili su veoma bliski, sve dok nije objavio eksplozivnu knjigu "Život sa mojom sestrom Madonom", koja je veoma brzo postala bestseler.

On je Madonu opisao kao makijavelističku, dominantnu, tiranina, sebičnu, zapovedničku i zlobnu. Takođe ju je optužio da ga je javno outovala, odnosno da je otkrila da je gej, i udario na njenog bivšeg supruga Gaja Ričija za homofobiju. "Volim svoju sestru, Madonu ne", napisao je.  

Madona je najbliža sa svojom drugom najmlađom sestrom, Melani Čikone, inače dizajnerkom  tekstila koja živi skromnim životom i izbegava da bude u centru pažnje. Prema Daily Mail-u, ona je nedavno bila i deo Madonninog molitvenog kruga Madame-X pre koncerta. "Dame i gospodo, tako sam srećna što je moja sestra Melani trenutno u ovoj sobi", rekla je Madona.

"Niko ne zna bolje od nje kako je preživeti našu otrovnu i razorenu porodicu iz Mičigena. Izaći sa drugog kraja i biti i dalje zdrav, a ne alkoholičar, iako kažem da jesam!", rekla je tada pevačica. Madonina mala sestra bila je uz nju i kada je pevačica rodila Lurdes Leon.

Madonina poslednji sestra i brat, Dženifer i Mario, su iz drugog braka njenog oca sa Džoan Čikone, bivšom porodičnom domaćicom. Danas su odnosi između pevačice i maćehe okej. Ipak, Džoan se požalila Sunday People da je Madona odbila da pomogne svom ocu kada je bio na ivici finansijske propasti - iako joj nije tražio novac.

"Ona je znala u kakvom smo položaju jer je bila kod nas danima i čak je dovela svoju decu", tvrdi Džoan. "Ali nismo imali nikakvu pomoć od Madone, iako bi bila korisna", dodala je. U međuvremenu, Madona je jednom priznala da je bila "gorko nesrećna" nakon što se njen otac ponovo oženio nakon mamine smrti. "Dugo sam mrzela svog oca", priznala je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!