Kada vam je majka niko drugi do "kraljica popa" Madona, podrazumeva se da će celi svet biti zainteresovan za svaki vaš korak. Lurdes Leon, jedina Madonina biološka ćerka zaista može za sebe da kaže da je njena dostojna naslednica, jer je već sada, sa samo 26 godina veći skandal-majstor od slavne majke.

Lurdes je i sama nebrojeno puta istakla da želi da bude poznatija od Madone, a godinama unazad je deo određenih umetničkih komuna u Bruklinu za koje mnogi kažu da su zapravo u pitanju kultovi. Ona je prošle godine u intervjuu za "Vogue" istakla da nije neko kome je sve dato u životu.

Lurdes Leon tvrdi da je poznatija od majke.
MOSA / Backgrid UK / Profimedia 

"Ljudi misle da sam netalentovano bogato dete kome je sve dato u životu, ali to nije istina". Kako kaže, ona sama zarađuje svoj novac i ne oslanja se na novac njene majke, "kraljice popa". U intervjuu je otkrila da je sama platila školovanje na koledžu, a kao mesto stanovanja izabrala je Bušvik u Bruklinu, gde može bolje da se uklopi u umetničku ekipu.

Takođe, Lurdes je istakla da je od majke nasledila i talenat za igru: "Jedan moj profesor naučio me je pokretu na potpuno drugačiji način".

Lurdes Leon tvrdi da nije bogato dete bez talenta.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Mi koristimo naša tela da definišemo prostor oko sebe, da ga menjamo. To je veoma nag stil izražavanja", pojasnila je. I zaista, ovoj mladoj manekenki nije strano slanje poruka putem tela.

Još 2019. godine je gotovo potpuno naga učestvovala u umetničkom performansu gde su simulirane orgije tokom jednog bijenala. Ali daleko od toga da je to jedini put kada je šokirala javnost. Tako se na crvenom tepihu redovno pojavljuje neobrijanih nogu i pazuha koje ponosno prikazuje, što je izazvalo podeljena mišljenja javnosti.

Lurdes Leon ponosno pokazuje pazuh na crvenom tepihu.
Profimedia 

Za Lurdes važi i da nije neko ko preterano održava higijenu, ali nju ne dotiče šta ko misli. Uostalom, zašto bi? Angažovala su je najveća modna imena poput Muglera, a na modnom planu samo ređa uspeh za uspehom. Njoj je uzor bila upravo majka Madona čijoj se radnoj etici divila, ali i koja je bila više nego stroga tokom njenog odrastanja.

Lurdes Leon tvrdi da se divila radnoj etici majke.
Instagram 

"Mislim da je moma mama videla drugu decu poznatih i bila u fazonu - moja deca neće biti ovakva", rekla je Leon i dodala, "ja takođe smatram da vam roditelji kupuju sve što poželite to im daje moć nad vama. Moja mama je u tom smislu bila monstrum, kontrol frik ako ćete iskreno i kontrolisala me je celog života. Želela sam da je se oslobodim čim sam završila srednju školu".

Njeni podvizi govore za sebe te je jasno zašto se na negativne opaske nikad nije obazirala, ali komentari ispod njenih objava na Instagramu uglavnom su pisani u superlativu. Doduše, u poslednje vreme, ispod njenih slika nije moguće komentarisati, ali dovoljno je da bacite pogled na bilo koju objavu gde se pominje da vam bude jasno da joj se muškarci bukvalno bacaju pod noge i spremni su da učine sve što se od njih traži samo da bi je upoznali.

"Ovo je prava žena", "Nestvarna", "Obline, telo, sve! Da mi kaže da letim na Mesec, uradio bih to", "Šta bi dao da si mi devojka"... samo je delić onoga što se može pročitati ispod gotovo svake objave.

Madonina naslednica je ipak, na žalost mnogih zauzeta, te već neko duže vreme uživa u vezi sa Džonotanom Puglijom.

Lurdes leon i Džonotan Puglija su u vezi duže vreme.
Instagram 

Inače, Madona i otac Lurdes Leon upoznali su se slučajno. Jednog dana, dok je Madona trčala u parku, pažnju joj je privukao mišićavi biciklista. Kraljica popa mu je sama prišla, pozvala ga na kafu. Sportista se zvao Karlos Leon i najveći san mu je bio da postane olimpijski prvak, ali dok je radio kao instruktor fitnesa.

Nikada nije postao prvak, ali je postao otac Madoninog deteta 1996. godine kada se rodila njihova ćerka Lurdes. Zaista su imali strastvenu romansu, ali pevačica nije videla svoju budućnost pored Karlosa, što mu je odmah priznala.

Karlos Leon i Madona upoznali suse slučajno.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Karlos Leon izjavio je jednom prilikom da je veoma zahvalan kraljici popa što mu je rodila ćerku Lurdes koja mu je najvažnija na svetu.

"Ne žalim ni za čim. Ne bih ništa menjao. Iz te veze dobio sam nešto najbolje od svega, a to je moja ćerka. Ona mi znači sve", rekao je Karlos Leon i dodao: "Na tome sam večno zahvalan Madoni.”

"Ja sam popustljiv otac. Verovatno sam loš kao roditelj kad je disciplina u pitanju", priznao je Karlos. 

Karlos leon ima blizak odnos sa ćerkom.
ADAM NEMSER / INSTAR Images / Profimedia 

Ipak, brzo nakon rođenja ćerke kraljica popa je ostavila biciklistu i nastavila da je odgaja samostalno. Karlos i Madona već godinama unazad imaju prijateljski odnos, pomažu jedno drugom i provode vreme sa svojom mezimicom.

Karlos Leon je brižan otac Lurdes.
FREDDIE BAEZ / INSTAR Images / Profimedia 

Nakon raskida sa pevačicom, Leonova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom pa je igrao u nekoliko popularnih televizijskih serija.

Četiri godine nakon njenog rođenja, Madona se udala za engleskog reditelja Gaj Ričija i povela Lurdes u London sa sobom, gde se zajedno s polubratom Rokom upisala u francusku školu.

Ipak, Lurdes je nastavila da viđa oca, a Madoni to nikada nije predstavljao problem jer je dozvolila da se vide kad god požele, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!