Kažu da jabuka ne pada dalje od drveta, a ovo pravilo definitivno se odnosi i na Madonu i njenu ćerku Lurdes, za koju kažu da je prava naslednica pop ikone. Izrasla je u devojku neobične lepote, a kako je i sama više puta isticala, želi da pokaže da "nije samo još jedno dete bogatih roditelja bez talenta".

Lurdes odavno sama zarađuje svoj novac, bez pomoći slavne majke, a u prošlogodišnjem intervjuu za "Vogue" otkrila je i da je sama platila školovanje na koledžu. Kao mesto stanovanja odabrala je Bušvik u Bruklinu, jer je taj umetnički kvart najviše prijao njenom senzibilitetu. Takođe, Lurdes je istakla da je od majke nasledila i talenat za igru.

"Jedan moj profesor naučio me je pokretu na potpuno drugačiji način". "Mi koristimo naša tela da definišemo prostor oko sebe, da ga menjamo. To je veoma nag stil izražavanja", pojasnila je Lurdes.

I zaista, ovoj mladoj manekenki nije strano slanje poruka putem tela. Još 2019. godine je gotovo potpuno naga učestvovala u umetničkom performansu gde su simulirane orgije tokom jednog bijenala.

Lurdes se danas bavi i modelingom, a omiljena je zvanica i na crvenom tepihu, te je priča da želi da bude poznatija od slavne majke sve izvesnija. Inače, Madonina ćerka često je u žiži i zbog neobičnih stavova.

Naime, ona ima jasan stav po pitanju depiliranja. Zalaže se za to da žena ne mora uvek da bude izdepilirana kako bi bila lepa i poželjna.

Lurdes leon ne smatra da treba da se depilira da bi bila poželjna.
Anthony Behar / ddp USA / Profimedia 

Manekenka koristi svaku priliku da se u javnosti pojavi sa dlačicama ispod pazuha i time šokira javnost i medije. Podsetićemo da je Madona velika zagovornica feminizma, često govori o ženskim pravima, te ne čudi što je njena naslednica krenula njenim stopama.

Lurdes leon je velika zagovornica feminizma baš kao i njena majka Madona.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

I dok je na mnogi kude zbog ovog poteza, lepa umetnica se na to ne obazire, a komentari ispod njenih objava uglavnom su pisani u superlativu. Doduše, u poslednje vreme, ispod njenih objava nije moguće komentarisati, ali dovoljno je da bacite pogled na bilo koju objavu gde se pominje da vam bude jasno da joj se Muškarci bukvalno bacaju pod noge i spremni su da učine sve što se od njih traži samo da bi je upoznali.

"Ovo je prava žena", "Nestvarna", "Obline, telo, sve! Da mi kaže da letim na Mesec, uradio bih to", "Šta bi dao da si mi devojka"... samo je delić onoga što se može pročitati ispod gotovo svake objave.

Madonina naslednica je ipak, na žalost mnogih zauzeta, te već neko duže vreme uživa u vezi sa Džonotanom Puglijom. Pre njega zabavljala se sa slavnim glumcem Timotijem Šalameom, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

MCCFL / Splash / Profimedia, pritnscreen/instagram Pogledajte kako izgleda Lurdes Leon, Madonina ćerka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!