Najveći skandal majstor svih vremena, pevačica Madona, definitivno je dobila dostojnu naslednicu.

Njena ćerka, Lurdes Leon sve više "preti" da slavnu majku svuče sa trona najkontroverznije, jer već sada i te kako uspeva da privuče pažnju svih kako diskutabilnim odevnim kombinacijama, pokazivanjem neobrijanog pazuhaproblematičnim izjavama pod uticajem alkohola kao i sveobuhvatim ponašanjem, ili izvođenjem performansa koji se samo u teoriji mogu zvati umetnošću.

U poslednje vreme, Madonina naslednica opasno je stavila akcenat na seksepil, te se ne libi da telo pokaže u minijaturnim odevnim komadima.

Kao što i sama Madona u poslednje vreme često pokazuje zadnjicu, tako i Lurdes isključivo paradira u tangama pokazujući sve svoje tetovaže.

Madonina ćerka uslikana je u minijaturnom kupaćem kostimu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Paparaci su je nedavno uslikali na plaži sa prijateljicom, malo pre druženja sa Kim Kardašijan na jednoj holivudskoj zabavi, a Madonina ćerka tom prilikom pozirala je u minijaturnom kupaćem kostimu koji je obline izbacio u prvi plan.

Međutim, kao i par dana nakon toga, kada je prošetala u SKIMS kombinezonu, i ovog puta kritike nisu izostale.

Lurdes Leon nedavno je uslikana u SKIMS kombinezonu.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Mnogi su mišljenja da jedna mlada devojka ne treba da ima toliko celulita, a neki su komentarisali i da "sa takvom zadnjicom definitivno ne treba da nosi tange".

Lurdes Leon kritikovali su zbog izgleda tela.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, Lola, kako joj je inače nadimak, nikada nije bila neko ko se obazire na pisanje "internet trolova" već radi po svom.Inače, ona je i najstarija od Madonine dece, a pevačica ju je dobila s glumcem Karlosom Leonom. Od biološke dece ima još sina Roka, kao i četvoro usvojene dece.

Anthony Behar / ddp USA / Profimedia, Nancy Kaszerman / Zuma Press / Profimedia Lureds obožava da privlači pažnju

Takođe, u poslednje vreme Madonu "bije" glas da se sve više takmiči sa ćerkom, te se nedavno čak i fotošopirala na fotografije sa jednog photoshoot-a na kojima je Lurdes u veoma izazovnom izdanju. Tada su joj mnogi poručivali da je vreme da svoju ćerku ostavi na miru, te da je pusti da "sija" jer ima 25 godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!