Dani kada se o Beli Torn pričalo kao o omiljenoj slatkici Holivuda daleko su iza nje, a iako se činilo da je glumica ušla u mirnu luku nakon veridbe sa dečkom, te prestala da šokira svoje obožavatelje kako izjavama, tako i ponašanjem i modnim izdanjima, njen poslednji potez debelo je podigao prašinu.

Naime, nije retkost da Brela bira više nego provokativna izdanja kako za pojavljivanja na raznim svečanostima, tako i privatno, ali zbog haljine koju je ponela na premijeru filma "Morbius", mnogi su morali dobgro da protrljaju oči.

Bela Torn pojavila se u goloj haljini na premijeri filma.
Profimedia 

Ona je ponela usku crvenu midi haljinu sa zanimljivim izrezom koju je dizajnirao Serđo Kastano Pena, ali ono što je bilo bilo zanimljivo je da je haljina imala print ženskog tela, odnosno da je u pitanju optička iluzija, te je delovalo kao da je Bela zapravo u providnoj toaleti.

Haljina Bele Torn izgledala je kao da je providna, iako zapravo nije.
Profimedia 

Sve je uparila vrtoglavim stiletto salonkama u boji vina i upečatljivim prstenjem.

Bela Torn samo izgleda kao da je gola u haljini.
Profimedia 

Inače, "Morbius" je priča o vampirskom super-negativcu koji se pojavljuje u Marvelovim stripovima, te su mnogi komentarisali da je ovo možda i savršeno izdanje za premijeru ovakvog filma. 

Naravno, od trenutka kada su se pojavile fotografije zgodne Bele na mrežama, komentari nisu izostali.

"Ali izdanje Bele Torn... zaljubljen sam", "Samo ona može to da iznese sa tako mnogo samopouzdanja", "Belina haljina mi je too much za crveni tepih. ovo mi ipak nije za premijeru", "Meni se stomak stegao kada sam je video, pomislio sam: okej, ovog puta je stvarno rešila da se skine do kraja", "Šampionka skandala", "Haljina bi bila bolja da nije "gola". Ovo mi je degutantno"... samo je delić onoga što s emoglo pročitati, a njeni obožavatelji su, očigledno, podeljenih mišljenja.

Bilo kako bilo, jasno je da se trend "golih" haljina iz 2021. seli i u ovu godinu, a da li će neka zvezda uspeti da nadmaši ovo Belino izdanje ostaje da vidimo. A kako su druge zvezde pre nje nosile ovakav tip toaleta, pogledajte u galeriji ispod:

Broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia, ANGELA WEISS / AFP / Profimedia Gole haljine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!