O ljubavi Dženifer Lopez i Bena Afleka ne prestaje se priča. Svaki njihov korak je pažjivo propraćen od mnogobrojnih paparaca, pa se tako nedavno brujalo o snimcima na kojima se vidi da Džej Lo vidno izbegava glumčeve poljupce.

Iako, bez obzira na mnogobrojne spekulacije o njihovom odnosu, slavni par se do sada već nekoliko puta pojavio na javnim dešavanjima i događajima. Ovoga puta, zagrljeni su pozirali na premijeri glumčevog novog filma, ali Ben Aflek nije uspeo da bude u centru pažnje.

Džej Lo je oduševila sve na premijeri kada se pojavila u dugačkoj plavoj haljini.
@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Naime, na premijeri Benovog filma pod nazivom "The Tender Bar" u Los Anđelesu, Džej Lo je samo svojim pojavljivanjem ukrala svu pažnju crvenog tepiha. Njena glamurozna toaleta je pala u prvi plan, o čemu već uveliko svedoče modni kritičari širom sveta.

Pevačica i glumica je za ovu priliku odabrala toaletu koju potpisuje kuća "Elie Saab", i to dugački model od muslina s vrlo dubokim V-izrezom. Reč je o haljini iz kolekcije za jesen 2021. godine, koja pada do poda i prati je manji šlep.

Zahvaljujući svetloplavoj boji i poluprovidnoj tkanini, Dženifer je postigla pomalo eteričan, a svakako vrlo moćan izgled, dok je struk istakla uz pomoć plišanog pojasa s mašnicom.

U rukama je nosila "clutch" torbu Lili brenda "Tyler Ellis", dok je podigla samo prednji deo kose, zbog čega je mnoge podsetila na svoj stil u danima kad su Aflek i ona prvi put bili u vezi.

Dženifer Lopez ima nepogrešiv ukus za modu.
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Džej Lo je, uobičajeno, nosila skupoceni nakit: Ovog puta dijamantske viseće minđuše i narukvicu, a iako je došla na premijeru u svojstvu pratnje - ona je danas vest dana.

Kako je Dženifer izgledala, pogledajte u galeriji u nastavku:

Todd Williamson/January Images / Shutterstock Editorial / Profimedia, Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia Džej Lo se ne premijeri filma "The Tender Bar" pojavila u plavoj, providnoj haljini kojom je oduševila sve prisutne.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!