Bivša teniserka Ana Ivanović i njen izabranik nekadašnji fudbaler Bastijanom Švajnštajgerom viđeni su u neobaveznoj šetnji u glavnom gradu Italije.

Njih dvoje godinama uživaju u skladnom braku, a Švajni je navodo svoju izabranicu zaprosio upravo u Rimu pa ne čudi što se često vraćaju baš u taj grad.

- Bastijan je imao poslovne obaveze u Rimu, te mu se Ana odmah pridružila nakon što je boravila u Parizu, na Rolan Garosu. Njih dvoje obožavaju Rim i generalno Italiju, te se uvek rado vraćaju u ovu zemlju koja za njih ima posebnu emotivnu važnost, jer su se tu i verili i venčali.

Pošto je Bastijan imao uglavnom uveče obaveze, oni su se dogovorili da Ana dođe kako bi zajedno uživali u Rimu i obišli turističke atrakcije koje ranije nisu stigli - ističe izvor blizak paru.

ana ivanovic i bastija svajnstajger
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Delovali su skroz opušteno, Bastijan je na glavi nosio kačket, dok je Ana bila u lepršavoj beloj haljini i patikama. Povremeno su se držali za ruke, a vodič im je izašao u susret te ih nekoliko puta strpljivo slikao, dok su oni pozirali za ličnu galeriju.

printscreen/instagram Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Nakon boravka u Rimu, Ana i Bastijan su produžili i do Firence, gde su takođe vreme proveli u obilasku lokaliteta i usput uživali u italijanskoj kuhinji.

- Pozdrav iz Firence. Nadam se da i vi uživate u letu kao mi - napisala je Ana uz fotografije sa Bastijanom iz Firence, te tako otkrila da su produžili boravak u Italiji.

ana ivanovic i bastijan svajnstajger
Instagram 

Koliko je bivši nemački fudbaler poznat širom sveta, govore i paparaco fotografije, na kojima se vidi da su ga tokom šetnje Rimom non stop zaustavljali fanovi. Ani to nije smetalo, te je strpljivo čekala sa strane dok se Bastijan fotografisao.

Sve vreme se osmehivala, te deluje da joj uopšte nije bio problem što ona nije bila u fokusu. Bastijan i Ana će 12. jula obeležiti pola decenije braka, pa je pažljivi Nemac odlučio da joj priredi divno iznenađenje za mali jubilej - kupiće joj stan u najelitnijem delu Beograda.