Paris Hilton još jednom je pokazala da i ona i njeni prijatelji imaju sjajan smisao za humor.

Naime, bogatoj naslednici njeni najbliži su organizovali "bridal brunch", ali sa posebnim iznenađenjem.

Paris se verila u januaru ove godine po 4. put, a kako se pisalo u stranim medijima, ceremonija će biti manja s obzirom na situaciju sa korona virusom.

- Naše venčanje će biti intimnije. To je dan o kojem sanjam čitav život i sad sam pronašla svog princa. Jednostavno ne mogu dočekati - ispričala je Hilton svojevremeno za "OK" magazin i otkrila da takođe uveliko razmišljaju i o deci, ali da joj je sada venčanje sa biznismenom Karterom Reumom najvažnije.

paris hilton sa verenikom
Instagram 

Sada su se njeni prijatelji organizovali i upriličili joj zabavu na kojoj su je obukli u neobičnu venčanicu pravljenu, ni manje ni više, od toalet papira.

Paris se na branču pojavila u beloj mini haljini, a potom su je njeni prijatelji umotali u toalet papir, pokušavajući da oponašaju šik osamdesetih, te su čak od papira napravili i dugačak veo. Njena asistenkinja i prijateljica Tesa takođe je bila zamotana od glave do pete, a psi bogate naslednice brzo su se pobrinuli da sva svoje gazdarice "svuku" spornu toaletu.

paris hilton u vencanici od toalet papira
printscreen/instagram 

Paris je u lajvu na Instagramu podelila elemente lude zabave i nasmejala svoje pratioce, a komentari nisu izostali.

"Vama je baš zabavno", "Voleli je ili ne, ali ona baš zna kako da uživa u životu", "Lepo je videti je da se ovoliko raduje venčanju", "Čak i u venčanici od toalet papira izgleda kao milion dolara"... pisali su njeni obožavatelji.

U jednom se slažu svi - bogata naslednica očigledno ne može da dočeka venčanje, a kako je izgledao urnebesan branč pogledajte u galeriji na kraju teksta.

printscreen/instagram Paris Hilton u venčanici od toalet papira