Nagrađivana tinejdžerska drama "Euforija" do sada je uspela da pokrene brojne trendove - kako na beauty, tako i na modnoj sceni.

U drugoj sezoni serije, čije epizode iz nedelje u nedelju postaju glavna tema na društvenim mrežama, jedan odevni komad uspeo je da postane viralan.

Naime, u poslednjoj emitovanoj epizodi Kejsi nosi pink kupaći kostim na rođendanskoj zabavi Medi, a upravo on uspeo je da izazove ogroman interes. 

Reč je o kupaćem kostimu koji nosi ime Gemma a koji potpisuje brend Frankies Bikinis. Sasvim očekivano, nakon emitiovanja poslednje  epizode, rasprodat je brzinom svetlosti i danas za njega postoji lista čekanja od 500 osoba.Verujemo da se ta lista uveliko i proširila.

Ovaj "jednodelni kupaći kostim" brend opisuje kao "prekrasan komad s visokim krojevima, jednostavnim trouglastim dekolteom, podesivim trakama za vrat i seksi detaljima", ističući da je izrađen od 80% najlona i 20% spandexa.

Pink bikini iz serije Euforija
Youtube 

Zalihe ovog kupaćeg kostima uskoro bi trebale biti obnovljene, trenutno se za njega primaju prednarudžbe, a kako izgleda model za kojim su devojke odlepile, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Kupaći za koji postoji lista čekanja