Iako je iz sfere ekonomije u oblasti marketinga, Tamara Ćosić je oduvek želela da se bavi nečim kreativnijim kao što je to upravo njen trenutni primarni posao. Posao influensera pruža joj toliko prostora za pravljenje kreativnog sadržaja pa tako njeni profili na mrežama pružaju neiscrpan izvor pozitivne energije i inspiracije.

Jednom prilikom je izjavila da je fakultet upisala iz razloga što joj je san bio da se zaposli u L'Orealu.

"Prva stvar kod izbora fakulteta mi je bilo da imam što više vremena za praksu i da za to vreme mogu da završim što više kurseva i edukacija u oblasti kozmetike. Mislila sam da, kada diplomiram, ako tog dana ne budem radila u kozmetičkoj industriji – sve je propalo", izjavila je u intervjuu za 011info.

Nakon što je završila fakultet, radila je četiri godine u kozmetičkoj industriji u sektoru prodaje i iako joj je to bila sfera koja je u suštini zanima jer je reč o beauty proizvodima, ipak tu se nije u potpunosti pronašla. Želela je da na višem nivou, kroz svoj primer, pokaže ženama da uz jednostavne savete i proizvode mogu da se osećaju lepo svakoga dana.

Mnogo je lepo videti kada neko ostvaruje svoje snove, podstiče druge da koračaju ka svojim ciljevima, a ona takođe i transparentno priča o stvarima koje su je na putu do cilja poljuljale i nekada navele na pitanje "Da li je vredno?.

Kao što to obično i biva, rad i trud se isplatio. Otvaranje luksuznog beauty centra bila je oduvek njena želja, a kada je započela posao, kroz rad ta želja se još više probudila.

Nekoliko puta je pričala kako je od samog starta dobila veliku podršku doktora sa kojima je sarađivala i specijalista u svojim oblastima, da se nikada nije osećala tenzija i konkurencija između njih, već puna podrška od strane ljudi iz istog posla i na tome je veoma zahvalna.

I pored svih obaveza, Tamara je ove godine upisala i prekvalifikaciju za medicinskog tehničara u srednjoj Medicinskoj školi i uspešnim polaganjem prvih nekoliko ispita nedavno se pohvalila na svom Instagram profilu. Kako kaže, upisala je za svoju dušu, zbog želje da uči o stvarima koje su je suštinski oduvek zanimale, kao da i stekne bolji uvid u neke od tretmana i procedura koje ćete imati priliku da radite u njenom prvom salona za lepotu.

Takođe i salon za lepotu nosi naziv Lepa svaki dan za koji mnogi misle da se odnosi na nju, kao i da ga je sama sebi dodelila. Ali slučaj nije takav. Kada je sa mamom Stelom, koja je inače profesionalni kouč, razgovarala o nazivu svog bloga, kao i šta želi njime da postigne i koje teme da obrađuje, Tamara je jednom prilikom izjavila kako je njena majka samo rekla;

"Aha, znači ti želiš da kroz savete učiniš da se žene osećaju lepo svakoga dana iznutra i spolja. Pa ti si Lepa svaki dan!". I tako je nastao naziv koji možda na prvu zvuči malo provokativno, ali čim se malo zađe ispod površine svakome postane jasno da je posvećen ženama i njihovom spoljašnjem i unutrašnjem radu na sebi.

Salon je zvanično otvoren, a na njihovom Instagram profilu možete videti trenutne akcijske cene tretmana.