Kažu da je njihov posao mač sa dve oštrice. Osuđen je na mnogobrojne komentare, podeljenja mišljenja ali ponekad i na neprijatne situacije sa svojim pratiocima. Možda ih nisu svi imali, ali jedno je sigurno: influenseri imaju uticaj.

Nema sumnje da je situacija koja je usledila usled pandemije virusa korona uticala na gotovo svačije poslovanje, ali nas je zanimalo kako se odvija posao influensera, koji u mnogome zavisi od njihovih svakodnevnih aktivnosti.

Kao i uvek, snašli su se. Ako je suditi po njihovim fotografijama na Instagramu, neki od njih su ovaj „mučan period“ još bolje iskoristili za svoj posao. Reklo bi se da je kreativnost ipak došla do izražaja, jer mi uživamo da pratimo njihove ideje i novitete, a neki od njih nam uspešno izmame osmeh na lice.

Jedna od njih je Dunja Jovanić koja je postala ekspert za simpatične video snimke, a moramo priznati da nam je dokazala da bi joj i gluma išla dobro. Za to vreme, Mila Vujisić se potrudila da pronađe neke nove recepte pa smo radne dane od kuće ulepšali američkim palačinkama po njenom receptu. Znate šta? Sjajne su!

Tamara Ćosić je napravila fizičku promenu. Nadogradila je kosu a potom je sa svima nama podelila savete kako da ne izgubimo letnji sjaj iako nam je odlazak na egzotične destinacije ove godine uskraćen.

Ako neko zna da uživa, onda je to Katarina Mandarina koja nam prenosi prelepe fotografije sa Hvara u Hrvatskoj, dok Mima Zečević uživa na crnogorskom primorju.

Jovana Sretenović najlepše mesece drugog stanja provodi u šetnjama, a pojedine trenutke podelila je i sa svojim pratiocima, dok nas Brana Antović najlepšim citatima upoznaje sa mnogobrojnim predelima Srbije.