DVOJICA SE PROVLAČE PO RIJALITIJIMA, DRUGI JE UBIO ŽENU, TREĆI STIŽE U SRBIJU: Gde su danas i čime se bave BRAĆA BOLDVIN

U nastavku vam oktrivamo gde su i šta rade braća Boldvin...

Valerie MACON / AFP / Profimedia

Boldvinovi su možda i najpoznatija braća u Holivudu.

Doduše, danas nisu tako popularni kao nekad, ali i dalje su aktuelni što je možda i bitnije.

Retko ćete ih videti zajedno u prostoriji, ili na jednoj slici, pošto se realno ponašaju kao rogovi u vreći, odnosno, nije da se baš najbolje slažu.

Poslednjih dana svet bruji o Aleku zbog ubistva snimateljke Haline Hačins na setu filma "Rust", iako je u našoj zemlji daleko aktuaelniji Vilijam Boldvin koji će se pojaviti u novoj sezoni serije "Južni vetar", a to je sasvim dobar razlog da se podsetimo gde je i šta radi čuvena četvorka.

Pa da krenemo upravo od Vilijama. On će se u "Južnom vetru" pojaviti zajedno sa Majkl Medsenom i igraće agente koji štite interese američke administracije. Inače Vilijam, odnosno Bili, kako se predstavlja, treće je dete Aleksandra i Kerol Boldvin, a zanimljivo je da i jedini koji je fakultetski obrazovan.

Shutterstock 

Naime, on je diplomirao političke nauke, ali se devedesetih ipak otisnuo u svet glume. Snimao je relativno loše filmove poput "Fair Game" i "Sliver", u kojima je imao strastvene scene sa lepoticama Sindi Kraford i Šeron Stoun. Možda nije najbolji glumac, ali se i te kako pojavljuje u zanimljivim i popularnim ostvarenjima.

Shutterstock 

Alek Boldvin je najstariji i najuspešniji od ostale braće. Slobodno možemo reći da je on taj koji je utabao put ostalima. Bio je nominovan za Oskara, a osvajao je Emi, Zlatne Globuse i Toni nagrade.

Shutterstock 

Igrao je u velikim blokbasterima ali i malim nezavisnim projektima. Pored uloga, po medijima se provlačio i zbog turbulentnog odnosa sa bivšom ženom Kim Besindžer, ali i ćerkom Ajrland, a potom i zbog nepromišljenih izjava svoje sadašnje žene Hilarije Boldvin. Međutim, poslednjih nedelja ponovo je u žiži javnosti zbog ubistva iz nehata na snimanju filma "Rust".

Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Drugi brat, Danijel Boldvin, iako glumi celog života, zapravo je možda i najmanje poznat od braće. Uglavnom je prepoznatljiv po seriji "Homicide", ali nakon toga nije imao previše sreće sa ulogama.

Shutterstock 

Nažalost, ovo je i razlog što se provlačio po rijalitijima, a najviše su ga ljudi upamtili u britanskom Velikom Bratu kao i Celebrity Rehab with Dr Drew kad je priznao da ima problem sa kokainom.

pritnscreen/youtube 

I naposletku Stiven Boldvin koji slobodno može da kaže da je danas poznat jer je otac jedne od najpopularnijih influenserki i manekenki današnjice Hejli Biber, koja je i sama stekla svetsku slavu udajom za pevača Džastina Bibera.

Shutterstock 

Ipak, pre nego što mu je ćerka "preotela" slavu Stiven se proslavio filmom "Dežurni krivci". Nažalost, nakon niza neuspešnih projekata i on je krenuo put rijalitija, a najviše vremena je proveo u Celebrity Apprentice čiji je voditelj bio ni manje ni više nego Donald Tramp.

Shutterstock 

Tramp i Stiven su postali dobri ortaci nakon toga i najmlađi Boldvin ga je podržavao tokom njegove kampanje za predsednika što je, naravno, trn u oku najstarijem Aleku koji je žestoko protiv Trampa, pa čak ga je i prozivao javno.