Ledi Viktorija ima aristokratsko poreklo, ali ne i ponašanje kojim bi to dokazala, jer pažnju javnosti uglavnom privlači golišavim izdanjima, skandaloznim ponašanjem i učešćem u rijalitijima.

Ledi Viktorija Hervi (45) je ćerka šestog Markiza od Bristola, Viktora Hervija - britanskog aristokrate i biznismena, a Viktoriju je dobio sa trećom suprugom, Ledi Ivonom. Kum joj je princ Leka, jedini potomak poslednjeg kralja Albanije, Zogua Prvog.

Sa takvim poreklom, ide i prigodno školovanje koje je Viktorija i dobila. Međutim, iako su je roditelji upisali u elitni Benenden internat, namenjen devojčicama od 11 do 18 godina, Viktorija je rešila da napravi pauzu od godinu dana, te je otišla u Firencu na godinu dana, da bi se potom zaposlila u Londonu, gde je radila u oblasti marketinga.

ledi viktorija harvi
Shutterstock 

Nakon što joj je majka ukinula džeparac kao kaznu zbog neuspeha na Unverzitetu Bristol, Viktorija se zaposlila kao sekretarica producenta Majkla Vinera. Zatim je ubrzo nakon toga počela da se bavi manekenstvom, nadajući se da će joj to otvoriti put ka željenoj karijeri voditeljke.

U manekenstvu joj je išlo dobro jer je imala savršenu figuru i visinu, pa je na kraju dobila i posao modela Kristijana Diora.

Aprila 2000. godine u saradnji sa prijatlejicom otvorila je luksuzni butik u kome su joj redovne mušterije bile, između ostalih Viktorija Bekam, Meg Metjuz i mnoge druge bogate i slavne dame, međutim, posao je trajao svega godinu dana.

ledi viktorija harvi
Shutterstock 

Već 2001. godine stavila je katanac na radnju i ostala u dugovima u iznosu od 350.000 funti. Pored poslovnih dugova, bila je i u privatnim dugovima do guše.2012. godine dobila posao urednice prestižnog magazina koji izlazi dva puta godišnje i bavi se modom i zabavom.

Između svega toga, pojavljivala se i u rijaliti emisijama. 2004. godine učestvovala u rijalitiju "Farma", onda 2006. godine u rijalitiju "Ostrvo ljubavi", a pojavljivala se i u par serija.

Što se ljubavi tiče, izlazila je sa mnogim botatim i slavnim muškarcima, između ostalih i sa fozačem Formule 1 Dejvidom Kultardom, ali i sa pevačem grupe "Bojzon" Šejnom Linčom. Ipak, najzapaženija joj je bila veza sa Mogensom Tolstrupom, vlasnikom lanaca restorana iz Danske.

Inače, u vreme pokreta "Me Too" Viktorija je protiv Harvija Vajnstina iznela optužbu da je "vladao filmskom industrijom kao Hitler". Ova kontroverzna plavuša Inače 2003. izazvala ogroman bes javnosti kada je izjavila da je "jako loše biti beskućnik zimi".

- Beskućnici bi zimi morali da odu na neko toplo mesto, recimo Karibe, gde mogu da po ceo dan jedu ribu - rekla je čime je zgrozila javnost.

lejdi viktorija
Rachpoot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Danas je njena adresa u Los Anđelesu, povukla iz medija i očigledno živi drugačiji, zdraviji život. Paparaci su je nedavno uslikali na plaži Malibu, a po fotografijama možemo da zaključimo da se nije puno promenila. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram, Shutterstock Lejdi Viktorija Harvi