Tek što je prošla godina od kada je Kristin Baumgartner (50) zatražila razvod od Kevina Kostnera, a već je spremna da stane pred oltar po drugi put. Ovog puta, njen izabranik je finansijer Džoš Konor (49), s kojim je već neko vreme u vezi, tačnije od januara meseca. Međutim, postoje naznake da su njih dvoje imali aferu dok je Kristin još bila u braku sa poznatim glumcem.

Tokom sudskog procesa razvoda prošlog septembra, Kevin Kostner je tvrdio da su se iskrice između Kristin i Džoša pojavile mnogo pre nego što su se oni formalno rastali, kako prenosi "Daily Mail".

Kevin kostner
Shutterstock 

Prijatelji Kristin i njenog budućeg supruga tvrde da je njihova veza postajala sve ozbiljnija i ozbiljnija otkako su prvi put fotografisani zajedno u javnosti. Oni su istakli i da im je zaljubljeni Džoš predočio planove za brak sa lepom dizajnerkom.

"Džoš zna da može da joj pruži on što Kevin nije, iako je on moćan rukovodilac i ima zahtevnu karijeru. On takođe zna koliko su joj njena deca važna, kao i njegova za njega. Pokušaj spajanja dve porodice nije lak, ali ona je vredna toga", rekao je izvor za "Daily Mail".

kevin kostner
Shutterstock 

Čini se da su već napravili prve poteze u toj nameri, jer je par viđen na večeri u Montesitu sa troje Kristinine dece, i najmlađom Džošovom ćerkom. Međutim, njegova starija ćerka Lili (20) i sin Džon (18) nisu bili prisutni.

"Kristin je rekla da je Džoš čovek sa kojim želi da provede ostatak svog života. Nije kao da je Krisin kod kuće i žali što ne uživa u glamuru Kana sa bivšim mužem, mnogo više voli da hoda bosa po plaži sa Džošom. Ali, rekla je da je srećna zbog Kevina. Film "Horizon" mu je tako dugo bio sve i drago joj je što su njegova deca bila tu da ga podrže", ispričao je izvor.

profimedia-0790974792.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo, proslavljeni holivudski glumac pre nekoliko dana prošetao je crvenim tepihom Kanskog festivala, kako bi predstavio svoj novi film "Horizon", i to u društvu svoje petoro od ukupno sedmoro dece. Izvori bliski bivšim supružnicima veruju da je upravo Kostnerov rad na ovom ostvarenju delimično kriv za kraj braka, jer se Kristin žalila da je veoma usamljena i da glumac neprestano radi na tom projektu.

kevin kostner
Shutterstock 

"Kristin je ispričala da je Kevinova opsesija novim filmom imala prednost u odnosu na njihov brak i da je to doprinelo razvodu između njih. Sve se vrtelo oko toga i svaki razgovor je vodio nazad do njegovog filma. Rekla je da je uvek podržavala njegove snove, ali da je to bila jednosmerna ulica. Bio je to usamljen brak i on je bio svestan da ona nije srećna, ali istovremeno nije bio spreman da uradi bilo šta po tom pitanju",objasnio je jedan od poznanika ove dizajnerke.

Glumac je proveo veći deo prošle godine snimajući "Horizon" u Juti i Arizoni, a godinama pre toga živeo je na relaciji između Kalifornije, gde je njegov porodični dom, i Montane gde je snimao seriju " Yellowstone".

Kevin Kostner
Shutterstock 

Bez obzira na sve trzavice u braku, bio je šokiran kada je Kristin podnela zahtev za razvod prošlog maja. Njihov rastanak nije prošao glatko - bio je to veoma ružan i buran kraj sa napornim suđenjima. Naime, ona je pokušavala da poništi predbračni ugovor i zahtevala je 128.000 dolara mesečno, ali je na kraju bila primorana da se zadovolji sa 60.000 dolara.

Supružnici su se svađali i oko Kostnerove mega vile "Carpinteria", a Kristin je nedaljama odbijala da se iseli, pre nego što su je na kraju njegovi advokati naterali da ode.

Kristin Baumgartner i Džoš Konor
NORTH-SUNSET / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kevin je tokom suđenja tvrdio da se Kristin i Konor zabavljaju, ali je ona to negirala. Par se razveo u oktobru, izbegavši dugotrajnije suđenje, a ona je izjavila da je srećnija sa Konorom nego što je to ikada bila sa Kostnerom.

"Rekla je da nikada nije bila srećnija, posebno sada kada su obelodanili svoju vezu. Njeni prijatelji su rekli da će se par venčati u narednih godinu dana", zaključio je insajder za "Daily Mail.

Bonus video

Da li je prevara misao ili čin MONDO/Uroš Arsić

Izvor: Wanted A.N.