Drama u domu Kostnerovih se ne stišava. Nakon što je supruga slavnog glumca Kevina Kostnera zatražila razvod nakon 18 godina braka, glumac je rešen da je što pre istera iz porodičnog doma, iako poseduje popriličan broj nekretnina. 

Kevin Kostner razvodi se od supruge.
Shutterstock 

Ujedno traži i da njegova deca napuste vilu, iako je uredno tražio zajedničko starateljstvo. Kako piše u sudskim spisima, slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće. Kostner je na sudu rekao kako veruje da je 49-godišnja Baumgartner ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razlaza.

Kevin Kostner se žalio sudu i policiji zbog supruge.
Shutterstock 

Međutim, Kostner je rekao da je uskoro bivšu suprugu već obezbedio sa 1,45 miliona dolara u predbračnom ugovoru, dajući joj dovoljno sredstava da pronađe novo mesto za život.

Zvezda brojnih hit filmova, koja sa Kristin ima troje dece, rekao je na sudu da je spreman za dalje "finansijske angažmane" ako joj će joj to pomoći da napusti njegov dom. Sudski dokumenti takođe navode da je spreman da plaća 30.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i kiriju, kao i da je spreman da plati još 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

Kevin Kostner ne želi da supruga i deca ostanu u njegovom domu.
Shutterstock 

U međuvremenu je Kristin Baumgartner fotografisana na njihovom imanju na plaži u Karpinteriji, u Kaliforniji, na imanju vrednom 145 miliona dolara. Ona se uputila na branč sa prijateljima.

Za to vreme je glumac navodno zvao i policiju, a potom i grupu imovinskih inspektora, što bi moglo biti povezano sa njegovom  nedavnom odlukom da stavi pod hipoteku deo svoje imovine za finansiranje svoje predstojeće filmske franšize "Horizont".

Kevin Kostner stavio je kuću pod hipoteku.
KIK/IZZO / The Photo One / Profimedia 

Za sada se ne zna tok suđenja, iako je jasno da se Kristin neće dati tek tako. Podsetimo, Baumgartner, koja je ranije radila kao model i dizajnerka torbica, podnela je zahtev za razvod od glumca 1. maja. Njihova veza započela je 1998, a zavete su razmenili na njegovom ranču 2004. u Koloradu.

Kevin Kostner i njegova supruga najpre su bili prijatelji.
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Zanimljivo je da se uskoro bivši par poznavao godinama pre nego što se zaljubio i upoznao se na golf terenu dok je on uvežbavao ulogu.

Tada je bio u braku sa svojom prvom suprugom, glumicom Sindi Silvom (65), a sudbonosni susret sa dizajnerkom Kristin dogodio se u restoranu 1999. Započeli su vezu, ali su četiri godine kasnije nakratko raskinuli.

"Strah me je sprečio da se oženim Kristin. Želela je dete, ali sam se plašio da ne mogu da budem efikasan otac", objasnio je glumac za Closer Weekly razlog njihovog raskida.

Kevin Kostner dobio je sa kristin još troje dece.
Shutterstock 

Ipak, uspeo je da prevaziđe svoje strahove.

"Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lepu ženu koja je spremna da bude uz mene do poslednjeg daha jer se plašim da detetu kažem da? To je sve što je trebalo. Ponekad naučite da će vam ono čega se najviše plašite spasiti život", rekao je Kostner kasnije.

Kevin Kostner se plašio da oženi Kristin jer nije želeo više dece.
NRP/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Pored troje dece sa Kristin, Kevin ima još troje sa bivšom suprugom Sindi od koje se razveo 1994. posle 16 godina braka. Njihove ćerke Eni (38) i Lili (36) i sin Džo (34) takođe se bave glumom.

Kostner ima i sina Lijama (26) kojeg je dobio sa bivšom devojkom Bridžit Runi, sa kojom je krio vezu od 1995. do 1996. Prvo je negirao očinstvo, ali je DNK test pokazao istinu. Kada se otkrilo da je on Lijamov otac, osnovao je fond za njega i viđao ga je samo povremeno.

Kostner je pre Kristin imao veoma buran ljubavni život, i gotovo da nema lepotice sa kojom nije nešto imao. Čak se još uvek pamti skandal kada je otkrivena afera između Keli - supruge bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora i Kevina Kostnera. Glumac i sportista su bili prijatelji, a nakon što se otkrila veza, Ripken je imao problem da se fokusira na igru i izgubio stotine hiljada dolara.

Pored toga, Kristin je bila uz Kostnera i kada je na videlo izašao drugi skandal koji ga je zapravo mogao koštati karijere. Glumac je pre deset godina bio javno prozvan kao 'slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu'. Naime, on je u oktobru 2004. godine bio optužen za incident u spa centru u "The Old Course hotelu u St. Andrewsu, Fife".

Pravna je presuda zabranila identifikovanje Kostnera, koji je bio u Saunt Aundraessa svojom suprugom, gde su prisustvovali golf događaju. 34-godišnja radnica hotela koja je bila u središtu optužbi otkrila je što se dogodilo.

"Rekao je kako želi slatku masažu. Pitao me da li bih želela da ga dodirujem svuda po telu a na kraju je skinuo peškir i počeo da zadovoljava sam sebe", prepričala je maserka koja se kasnije žalila upravi hotela, ali umesto razumevanja, dobila je otkaz.

Ona je optužila hotel za seksualnu diskriminaciju nakon što je izgubila posao i tvrdila da nepravedno otpuštena nakon što je upravi podnela pritužbu na holivudsku zvezdu.

Predsednica suda Nikl Hosi na kraju je presudila da se i hotel i Kostner mogu identifikovati i da nema dovoljno jakih dokaza da se njihova imena skrivaju. Glumac nikad nije želeo da komentariše incident, a nije ni poznato da li je isplaćen bilo kakav vid odštete nakon što su se saznali detalji, 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!