Vest da se Kevin Kostner razvodi od 19 godina mlađe supruge Kristin Baumgartner nakon gotovo 18 godina braka odjeknula je u Holivudu i izazvala ogromno čuđenje u javnosti, s obzirom da su važili za jedan od najstabilnijih parova. 

O razlozima razvoda nisu želeli da govore javno, a jedino što se saznalo za sve ovo vreme bilo je da je Kristin ta koja je pokrenula parnicu. Međutim, iako se isprva mislilo da će se bivši supružnici razići bez pompe, sada se čini da se situacija promenila preko noći, a glumac je javno progovorio o detaljima "borbe".

Kevin Kostner razvodi se od supruge.
Shutterstock 

Kostner je podneo dokumente sudu u kojima traži da njegova supruga Kristin Baumgartner napusti njegov dom, u skladu s njihovim predbračnim ugovorom, piše Daily Mail.

Slavni oskarovac rekao je da je, nakon što je Baumgartner podnela zahtev za razvod 1. maja, imala rok od 30 dana da se iseli iz kuće, objavio je TMZ u utorak nakon pregleda pravne dokumentacije. Kostner je na sudu rekao kako veruje da je 49-godišnja Baumgartner ostala u kući kako bi ga nagovorila da ispuni "razne finansijske zahteve" koje je ona postavila nakon njihovog razlaza.

Kevin Kostner traži da se  njegova supruga iseli iz kuće, kao i deca.
Shutterstock 

Međutim, Kostner je rekao da je uskoro bivšu suprugu već obezbedio sa 1,45 miliona dolara u predbračnom ugovoru, dajući joj dovoljno sredstava da pronađe novo mesto za život.

Zvezda brojnih hit filmova, koja sa Kristin ima troje dece, rekao je na sudu da je spreman za dalje "finansijske angažmane" ako joj će joj to pomoći da napusti njegov dom. Sudski dokumenti takođe navode da je spreman da plaća 30.000 dolara mesečno za izdržavanje dece i kiriju, kao i da je spreman da plati još 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

Kevin Kostner pristao je da plaća supruzi izdržavanje.
Shutterstock 

U sudskim spisima naveo je da je on jedini vlasnik tri porodične kuće; a prema predbračnom ugovoru koji su potpisali kada su se venčali 2004. godine, Baumgartner je pristala da napusti domove i preuzme njenu imovinu u slučaju da se razvedu.

Ipak, ova odluka začudila je mnoge s obzirom da glumac poseduje veliki broj nekretnina, te nije najjasnije zašto je toliko izričit da i ženu i decu izbaci iz njihove kuće.

Kevin Kostner odbija da prepusti kuću Kristin.
Shutterstock 

Podsetimo, Baumgartner, koja je ranije radila kao model i dizajnerka torbica, podnela je zahtev za razvod od glumca 1. maja. Njihova veza započela je 1998, a zavete su razmenili na njegovom ranču 2004. u Koloradu.

Zanimljivo je da se uskoro bivši par poznavao godinama pre nego što se zaljubio i upoznao se na golf terenu dok je on uvežbavao ulogu.

Tada je bio u braku sa svojom prvom suprugom, glumicom Sindi Silvom (65), a sudbonosni susret sa dizajnerkom Kristin dogodio se u restoranu 1999. Započeli su vezu, ali su četiri godine kasnije nakratko raskinuli.

"Strah me je sprečio da se oženim Kristin. Želela je dete, ali sam se plašio da ne mogu da budem efikasan otac", objasnio je glumac za Closer Weekly razlog njihovog raskida.

Ipak, uspeo je da prevaziđe svoje strahove.

"Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lepu ženu koja je spremna da bude uz mene do poslednjeg daha jer se plašim da detetu kažem da? To je sve što je trebalo. Ponekad naučite da će vam ono čega se najviše plašite spasiti život", rekao je Kostner kasnije.

Pored troje dece sa Kristin, Kevin ima još troje sa bivšom suprugom Sindi od koje se razveo 1994. posle 16 godina braka. Njihove ćerke Eni (38) i Lili (36) i sin Džo (34) takođe se bave glumom.

Kostner ima i sina Lijama (26) kojeg je dobio sa bivšom devojkom Bridžit Runi, sa kojom je krio vezu od 1995. do 1996. Prvo je negirao očinstvo, ali je DNK test pokazao istinu. Kada se otkrilo da je on Lijamov otac, osnovao je fond za njega i viđao ga je samo povremeno.

Buran ljubavni život

Nije tajna da je Kevin svoju prvu suprugu varao na svakom koraku. Tako ju je još 1989. godine prevario sa Hale Beri, a poznata je i njegova afera sa Mišel Fajfer.

Mišel Fajfer je bila jedna od ljubavnica Kevina Kostnera.
Shutterstock 

Na listi devojaka sa kojima je izlazio bila je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, najpoznatija po pesmi "Cherry Pie". Kevinom šarmu nije odelela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se da je dok je bio oženjen Sindi Silvom, godinu dana pre njhovog razvoda, imao aferu sa glumicom Mirom Sorvino.

I Mira Sorvino bila je sa Kostnerom.
Shutterstock 

Iste godine kada se razveo od Sindi bio je sa glumicom Holi Simpson, a spajali su ga devedesetih i sa top modelom Naomi Kembel.

Korin Resnak, glumica iz filmova "Her Alibi" i "Clara’s Heart", pa Endži Everhart, koja je krasila kampanje "Sports Illustrated Swimsuit " i strane "Pejboja".

Kevin je sa Kortni Koks glumio u "3000 Miles to Graceland" pa u "Prijateljima", a 1995. su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te godine je baš bio zauzet jer se često viđao u društvu sa novinarkom Džoun Lunden.

A naredne godine uplovio je u vezi sa čuvenom manekenkom El Makferson. Kratko su se zabavljali pa počeli zajednički život. On je bio siguran da je bio pronašao idealnu polovinu.

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

Ne smemo zaboraviti ni ogroman skandal kada je otkrivena afera između Keli - supruge bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora i Kevina Kostnera. Glumac i sportista su bili prijatelji, a nakon što se otkrila veza, Ripken je imao problem da se fokusira na igru i izgubio stotine hiljada dolara.

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!