Kevin Kostner i njegova 19 godina mlađa supruga Kristin Baumgartner se razvode nakon 18 godina braka. Ove vesti iznenadile su sve u Holivudu jer su važili za skladan par, a često se moglo čuti da je lepa manekenka i modna dizajnerka jedina koja je uspela da ga "smiri". 

Nažalost, njihovoj ljubavi je došao kraj, a koliko stvari nisu dobre dalo se primetiti po saopštenju Kostnerovog predstavnika za štampu. 

Kevin Kostner razvodi se od žene.
Shutterstock 

"Desile su se okolnosti van njegove kontrole koje su dovele to toga da gospodin Kostner mora da učestvuje u postupku razvoda braka. On je veoma tužan zbog toga. Molimo da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok prolaze kroz ovaj težak period", stoji u saopštenju.

Njegova 49-godišnja supruga nije tražila alimentaciju, ali će izdržavanje dobiti u skladu sa predbračnim ugovorom. Par je inače u braku od 2004. godine, i tokom svih ovih godina dobili su troje dece - Kejdena (15), Hejsa (14) i Grejs (12).

Kevin Kostner i njegova supruga bili su zajedno 18 godina.
Shutterstock 

Par je zatražio zajedničko starateljstvo, a u njenom slučaju, navela je da do razvoda došlo zbog "nepomirljivih razlika". Inače, zanimljivo je da se uskoro bivši par poznavao godinama pre nego što se zaljubio i upoznao se na golf terenu dok je on uvežbavao ulogu.

Tada je bio u braku sa svojom prvom suprugom, glumicom Sindi Silvom (65), a sudbonosni susret sa dizajnerkom Kristin dogodio se u restoranu 1999. Započeli su vezu, ali su četiri godine kasnije nakratko raskinuli.

Kevin Kostner se plašio da oženi Kristin.
Shutterstock 

"Strah me je sprečio da se oženim Kristin. Želela je dete, ali sam se plašio da ne mogu da budem efikasan otac", objasnio je glumac za Closer Weekly razlog njihovog raskida.

Ipak, uspeo je da prevaziđe svoje strahove.

"Probudio sam se i pomislio: 'Hoću li izgubiti lepu ženu koja je spremna da bude uz mene do poslednjeg daha jer se plašim da detetu kažem da? To je sve što je trebalo. Ponekad naučite da će vam ono čega se najviše plašite spasiti život", rekao je Kostner kasnije.

Pored troje dece sa Kristin, Kevin ima još troje sa bivšom suprugom Sindi od koje se razveo 1994. posle 16 godina braka. Njihove ćerke Eni (38) i Lili (36) i sin Džo (34) takođe se bave glumom.

Kevin kostner ima troje dece sa Kristin.
Shutterstock 

Kostner ima i sina Lijama (26) kojeg je dobio sa bivšom devojkom Bridžit Runi, sa kojom je krio vezu od 1995. do 1996. Prvo je negirao očinstvo, ali je DNK test pokazao istinu. Kada se otkrilo da je on Lijamov otac, osnovao je fond za njega i viđao ga je samo povremeno.

Buran ljubavni život

Nije tajna da je Kevin svoju prvu suprugu varao na svakom koraku. Tako ju je još 1989. godine prevario sa Hale Beri, a poznata je i njegova afera sa Mišel Fajfer.

Slavni glumac se razvodi od 19 godina mlađe
Shutterstock 

Na listi devojaka sa kojima je izlazio bila je glumica, model i bivša misicaa Bili Džin Braun, najpoznatija po pesmi "Cherry Pie". Kevinom šarmu nije odelela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se da je dok je bio oženjen Sindi Silvom, godinu dana pre njhovog razvoda, imao aferu sa glumicom Mirom Sorvino

Mira Sorvino
Shutterstock 

Iste godine kada se razveo od Sindi bio je sa glumicom Holi Simpson, a spajali su ga devedesetih i sa top modelom Naomi Kembel.

Korin Resnak, glumica iz filmova "Her Alibi" i "Clara’s Heart", pa Endži Everhart, koja je krasila kampanje "Sports Illustrated Swimsuit " i strane "Pejboja".

Kevin je sa Kortni Koks glumio u "3000 Miles to Graceland" pa u "Prijateljima", a 1995. su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je sa modnim dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te godine je baš bio zauzet jer se često viđao u društvu sa novinarkom Džoun Lunden.

Nakon razlaza od El zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske Karlu Bruni. A od 1997. do 1997. uživao je u ljubavi sa glumicom i bivšom Mis Amerike Toni Litl.

Ne smemo zaboraviti ni ogroman skandal kada je otkrivena afera između Keli - supruge bejzbol igrača Kalvina Ripkena Džuniora i Kevina Kostnera. Glumac i sportista su bili prijatelji, a nakon što se otkrila veza, Ripken je imao problem da se fokusira na igru i izgubio stotine hiljada dolara.

I glumica i supruga Džona Travolte Keli Preston je jedna od njegovih bivših ljubavi, a navodno je to bila i Vitni Hjuston, a onda je zavodnik 1994. sreo modela i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!