Kevin Kostner bio je u jeku skandala kada je javno prozvan kao 'slavna osoba optužena za seksualni čin dok su ga masirali u poznatom golf hotelu'. Naime, glumac je u oktobru 2004. godine bio optužen za incident u spa centru u "The Old Course hotelu u St. Andrewsu, Fife".

Pravna je presuda zabranila identifikovanje Kostnera, koji je bio u Saunt Aundraessa svojom suprugom, gde su prisustvovali golf događaju. 34-godišnja radnica hotela koja je bila u središtu optužbi otkrila je što se dogodilo.

"Rekao je kako želi slatku masažu. Pitao me da li bih želela da ga dodirujem svuda po telu a na kraju je skinuo peškir i počeo da zadovoljava sam sebe", prepričala je maserka koja se kasnije žalila upravi hotela, ali umesto razumevanja, dobila je otkaz.

Ona je optužila hotel za seksualnu diskriminaciju nakon što je izgubila posao i tvrdila da nepravedno otpuštena nakon što je upravi podnela pritužbu na holivudsku zvezdu.

2004 Kevin je bio deo seks skandala
Shutterstock 

Predsednica suda Nikl Hosi na kraju je presudila da se i hotel i Kostner mogu identifikovati i da nema dovoljno jakih dokaza da se njihova imena skrivaju.

Kostner, kojeg je bivša supruga ostavila zbog prevare s plesačicom, a bivšoj ljubavnici morao je da plati 10 miliona dolara za vanbračnog sina, odbijao je da da bilo kakav komentar.

Podsetimo, legendarni glumac na crveni tepih 94. dodele Oskara stigao je u društvu zanosne supruge Kristin Baumgartner. Iako se s njom retko pojavljuje u javnosti, u poslednje vreme mu je česta pratnja na crvenom tepihu.

Bivši model i modna dizajnerka Kristin u potpunosti je zasenila supruga u jednoj od najlepših kreacija večeri. Ona je 67-godišnjem glumcu druga supruga, a od njega je mlađa 17 godina. Venčali su se na ranču u Aspenu, a zajedno imaju troje dece.

Da je Kevin veliki ženskaroš, potvrđuje i činjenica da su ga povezivali s brojnim ženama. 90-ih je navodno imao romansu s Mišel Fajfer, ali i sa Hali Beri, El Mekfirson, Bili Džin Braun... Spisak poznatih žena s kojima je Kostner bio prema glasinama koje su kružile ovde ne završava.

Na toj listi nalazi se i glumica Pegi Trentini, a sumnja se kako je za vreme braka s Sindi Silvom, tačnije godinu dana pre njihovog razvod, imao aferu s glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Sindi bio je s glumicom Holi Simpson, a 90-ih su ga spajali s top modelom Naomi Kembel.

naomi je bila u kratkoj vezi sa kevinom
Alfonso Catalano/SGP / SGP / Profimedia 

Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je imao aferu sa suprugom svog prijatelja, bejzbol igračem Kelvinom Ripkenom Junioorm, koji se zbog izdaje prijatelja i supruge nije mogao da se koncentriše na igru.

Shutterstock Slavni glumac ljubio je mnoge slavne dame


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!