Hefnerov mlađi sin Kuper, postao je otac po drugi put. On i njegova supruga, glumica Skarlet Bajrn koju publika pamti po filmovima o Hariju Poteru, dobili su bliznakinje kojima su dali imena Marigot Adel i Blosom Prl. Oni su 2020. dobili ćerku Betsi, a sada su kako kažu, ispunjeni srećom jer je njihova porodica bogatija za dva člana.

Ipak, iako su sada srećne vesti o prinovama preplavile strane medije, do skoro se o Kuperu pisalo ponajviše zbog toga što je na sve moguće načine pokušavao da odbrani svog pokojnog oca od napada zečica za koje je tvrdio da su neistiniti.

Sin Hjua Hefnera u braku je sa zvezdom Harija Potera.
Shutterstock 

- Neki možda ne odobravaju život koji je odabrao moj tata, ali moj otac nije bio lažov. Koliko god nekonvencionalan, bio je iskren u svom pristupu i živeo je pošteno. Bio je velikodušan po prirodi i duboko se brinuo za ljude. Ove pokvarene priče su studija slučaja kako žaljenje postaje osveta- napisao je na društvenoj mreži Tviter.

Sin Hjua Hefnera redovno je branio svog oca od optužbi zečica.
Shutterstock 

Kuper ima i starijeg brata Marstona koje je Hefner dobio u braku sa Kimberli Konrad, lepoticom koja je 1989. izabrana za Plejboj zečicu godine. Iste se godine i udala za Hjua s kojim je zvanično bila sve do 2010, iako su prestali da žive zajedno još 1998.

Kako je kasnije i sam Kuper pričao, dok je Hefner bio u braku sa njegovom majkom, same zabave su bile otmenije, što se pripisuje upravo njenom uticaju.

"Dok su moji roditelji bili zajedno, bilo je veoma 'blago' u toj kući. Žurke su se pretvorile u "black tie" događaje, pretpostavljam na zahtev moje majke", ispričao je jednom prilikom za The New York Post.

Oni nisu živeli u Plejboj vili, već u raskošnom domu prekoputa, ali kako je Kuper kasnije pričao u intervjuima obezbeđenje je prilikom zabava bilo zaduženo za bejbisitovanje.

Ipak, priznao je da je i njemu i bratu bilo normalno da odrastaju uz gole zečice.

"Normalno je da tu i tamo budete sa golim zečicama kada ste sin Hjua Hefnera", rekao je u jednom intervjuu. Ipak, da odrastanje među golim devojkama i u celom tom okruženju nije baš da ne ostavlja posledice svedoči i slučaj njegovog starijeg brata Marstona koji je uhapšen nakon što je napao devojku, takođe zečicu Kler. Pušten je na uslovnu slobodu od godinu dana, a nije smeo da priđe Kler čak tri godine.

Sa druge strane, Kuper je sve što je radio daleko bolje krio, a inače sam časopis "Plejboj" preuzeo je kada je imao 21 godinu, ali je 2016. napustio kompaniju na kratko.

"Hteo sam da učestvujem u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može približiti Plejboj mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg rukovodstva Plejboja pa sam otišao, iz protesta", objasnio je. Tokom njegovog odsustva, magazin je prestao da objavljuje gole fotke pa je broj pretplatnika drastično pao.

Sin Hjua Hefnera preuzeo je Plejboj.
pritnscreen/instagram 

Kad je Hju 2016. odstupio, Kuper se vratio u kompaniju i preuzeo ulogu koju ima i danas. Njegov prvi cilj je bio da vrati golotinju, želeo je da ono što je Hju izgradio ostane autentično.

Hefnerov sin živi životom na visokoj nozi, putuje po svetu i to redovno privatnim avionom, o čemu redovno obaveštava svoje pratioce.

U poslednje vreme često je bio na meti osuda jer je uporno branio svog oca uprkos dokazima o zlostavljanju, a sada kada je ponovo dobio ćerke mnogi mu poručuju da "moli boga da njegove naslednice nikad ne naiđu na nekoga kao što je bio njegov otac".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!