Iza Aleka Boldvina su meseci i meseci pakla. Nakon što je slučajno ranio producenta i ubio snimateljku Halinu Hačins, glumac je prošao kroz pravi pakao u javnosti. Doduše, ne može se reći da nije i sam tome doprineo svojim izjavama od kojih je možda i najbizarnija da je "nije on ubio", te da nije povukao obarač.

Koliko su ga njegovi postupci koštali najbolje govori to što je i porodica ubijene Haline odlučila da ga tuži, iako se isprva činilo da su imali dobar odnos.

Situaciji je doprinela i Boldvinova supruga Hilarija, koja je i sama više puta bila skandal-majstor, a u ovoj situaciji bila je neko ko je na sve načine pokušavao da zaštiti svog supruga, što je pohvalno, ali ne kada se radi tako agresivno i napadno da je čak i sam Alek reagovao.

Hilarija se trudila svim silama da odbrani svog supruga, Aleka Boldvina.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ipak, Boldvinovi sada imaju ogroman razlog za sreću jer im stiže još jedna prinova u porodicu, a radosne vesti podelili su na svom Instagramu.

- Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni - napisala je Hilarija u objavi.

- Bili smo sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo više nego srećni zbog iznenađenja, dodala je.

Boldvinova supruga je otkrila i da je snimak nastao kada su vesti podelili sa svojom decom, te da se vidi da su uzbuđeni.

- Ovo je blagoslov prilikom nekih ne baš srećnih vremena. Nedostajali ste mi tokom mog odmora od socijalnih mreža. Vratila sam se i radujem se što ću sa vama podeliti ovo ludo putovanje zvano život, napisala je Hilarija u objavi.

Hilarija i Alek Boldvin čekaju sedmo dete.
Photographer Group/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naravno, čestitke su se ređale jedna za drugom, međutim, bilo je i onih koji smatraju da je sve ovo planski urađeno. Hilarija je 2019. imala spontani pobačaj, a nakon toga par je dobio peto dete, a šesto (sa par meseci razlike) im je rodila i surogat majka.

"Mi smo dobar tim" rečenica je koju je par Boldvin ugravirao u burme i toga se drže kroz bračni život. Tim čini mnogo članova, a ovaj put tu su uz njih dvoje i njihovo šestoro dece.

Hilarija i Alek imaju ćerku Marija Luis Viktoriju (13), Karmen Gabrijela (8), sina Rafaelom Tomasom (6), Leonardo Anhel Čarls (5), Romeo Alehandro David, Euduardo Pao Lukas. Takođe, glumac iz braka sa Kim Besindžer ima ćerku Ajrland Boldvin.

Alek Boldvin iz braka sa Kim Besindžer ima ćerku Ajrland.
John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Dakle, po mišljenju mnogih, njihova porodica je više nego kompletna, ali kako je suđenje u toku, a Boldvinova slika u javnosti sve lošija, Hilarija se trudi svim silama da ga predstavi kao porodičnog čoveka i dobrog tatu.

Ipak, ne smemo zaboraviti da su se u medijima pre nekoliko godina našli i njegovi snimci upravo sa ćerkom Ajrland koju je nazivao pogrdnim imenima. Ljudi su i zbog toga zamerili Hilariji što previše forsira novo potomstvo sa Alekom koji već gazi šezdesetu.

Hilarija Boldvin navodno na sve načine pokušava da "opere" Aleka u javnosti.
Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kako tvrde izbori, Hiralija je sigurna da je nova beba najbolje rešenje za novi početak i novi imidž Aleka Boldvina, a da li že u naumu uspeti, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!