Svet i dalje bruji o šamaru Vila Smita na dodeli Oskara. Podstimo, nakon šale Krisa Roka na konto izgleda Džejde Pinket Smit, Vil je najpre revoltirano odreagovao i vikao psovke, a potom se i popeo na binu i ošamario komičara.

Mnogi su bili zbunjeni jer se Smit najpre nasmejao na šalu, pa tek onda reagovao kada je video da je njegova supruga prevrnula očima, zbog čega se isprva mislilo da je u pitanju skeč.

Vil Smit ošamario je Krisa Roka.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Međutim, glumac se kasnije, kada mu je uručen toliko željeni dugo čekani Oskar izvinio i prisutnima i Akademiji za ono što je urtadio. Tek dan kasnije usledilo je izvinjenje i Kris Roku, iako su mnogi mišljenja da je to uradio samo zato što postoji mogućnost da će mu prestižna nagrada biti oduzeta.

Vil smit izvinio se na Oskaru publici, pa tek dan kasnije Krisu Roku.
USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia 

Za sve ovo vreme, Džejda se nije oglašavala sve do sada, ali njena objava nije dala nikakve odgovore, već dodatno sve bacila u rebus. Naime, glumica i voditeljka je napisala na Instagramu: "Ovo je sezona zaceljenja i ja sam za to".

Iako je dobila više nego pregršt komentara podrške, bilo je i onih koji su bili više nego zbunjeni.

"Šta je ova žena htela da kaže", "Vil ne bi reagovao tako da nisi ti ta koja je nešto rekla", "Šala nije na mestu, ali nasilje? Ne! Ne razumem, od čega da se isceliš? Od toga što je neko drugi ošamaren?", "Sama si pričala o svom problemu više puta, kakvo sad isceljenje?", "Okej je da podržiš muža, žena si mu, ali isceljenje? Zašto se ponašate kao da je Vil žrtva?"... samo je delić onoga što se moglo pročitati pre nego što je Džejda isključila komentare.

Džejdu Smit mnogi ne razumeju zbog prve objave nakon šamara na Oskaru.
Abby Grant/Cover Images/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Već dva dana se priča i o tome da je moguće da će se i Vil Smit i Kris Rok pojaviti upravo u Džejdinoj emisiji i tu razrešiti problem. Međutim, ostaje da se vidi da li će zaista tako biti.

Priča se da će se Vil Smit i Kris Rok pojaviti u emisiji Džejde Smit.
Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia 

Činjenica je da šala nije na mestu, ali nasilje nikad nije rešenje, a da li će cela priča ipak imati pozitivan epilog, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!