Slavni glumac Kevin Kostner razveo se pre tri meseca, a već sada ima novu ljubav - ili se barem tako čini. Reč je o 19 godina mlađoj pevačici Džuvl Kilčer koja se predstavlja kao "Jewel", a par je nedavno uhvaćen zajedno na egzotičnoj destinaciji. 

Doduše, Kostner se tu pojavio zbog humanitarnog događaja na kojem je gost, ali mu je pažnju ukrala i zavodljiva Kilčer. 

"Definitivno se nešto dešavalo. Koketirali su, a kada su bili zajedno, bilo je kao da su oboje jednostavno blistali. Pokušavali su da budu diskretni, ali svako ko ih je video zajedno, primetio je da tu nečeg ima", ispričali su izvori.

I pevačica se oglasila na mrežama i javno zahvalila Kostneru. "Neverovatno vreme, a koristim ga da se opustim, odmorim i igram sa svojim sinom! Kevin Kostner je bio ljubazan da bude mentor našoj deci ove godine", napisala je.

Inače, ona je takođe razvedena, i to još od 2014. a sada je glavna tema javnosti i zbog ličnih finansija. Njena vrednost procenjuje se na 14 miliona dolara. Međutim, pevačica je ranije ove godine optužila svoju majku Lenedru da joj je ukrala više od 100 miliona dolara, ostavivši je švorc i u dugovima u 34. godini.

Ko je Džuvl Kilčer?

Kako piše Daily Mail, njeni roditelji - otac Atz koji je zvezda rijalitija "Alaska: The Last Frontier" i majka Lenedra Karol, preselili su se sa Džuvl i njenim starijim bratom Šejnom na Aljasku brzo nakon njenog rođenja, gde su imali ogromno imanje bez struje i vode.

Roditelji su joj se razveli kada je imala osam godina, a ona i brat ostali su da žive sa ocem. Džuvl je kasnije rekla da nije znala da njena majka nikada zapravo to nije želela da bude. Ostavila ih je, te je njihov otac preuzeo sve na sebe.

"Moj otac je bio nasilni alkoholičar koji me je često udarao, a majka se činila drugačijom. Nila je smirena, nežna, nikada nije vikala, nikada me nije udarila. Ali nisam bila svesna da sam bila zlostavljana sa njene strane na drugačiji način u to vreme", ispričala je pevačica.

Džuvl je smatrala da je majka voli, međutim tek kasnije je saznala da je sve bilo obrnuto. Pevačica, prepuštena sebi, krenula je sa nastupima u ranoj mladosti kako bi zaradila novac.

"Pevala sam po barovima sa osam godina. Oko mene su bili predatori. Imala sam zastrašujuć život gde odrasli nisu ljudi kraj kojih sam se osećala sigurnom".

Talenat pevačice obezbedio joj je parcijalnu stipendiju za studije pevanja na Interlochen Center for the Arts.

Naučila je da svira gitaru dok je studirala, a sa nastupima je nastavila, i uz to radila u kafeteriji. Radila je kao telefonski operater dok je nisu otkrili, a njen debi album "Pieces of You" lansirao ju je u zvezde s obzirom da je 12 puta bio platinast.

Toliko da je na čuvenoj Billboard listi bila treća. Za to vreme, njena majka joj nije bila preblizu, ali opet ni dovoljno daleko da nema uvid u njene finansije.

"Nisam shvatala ko je moja majka sve dok nisam imala 30 i nešto. Probudila sam se jedno jutro i shvatila da mi je proneverila sav novac, gde je bilo preko 100 miliona".

Pročitajte još: 100.000 $ ALIMENTACIJE TROŠI NA SEBE A NE NA DECU: "Ojadila" bivšeg, ukrala mu pare a na sudu kuka da "jadna nema ništa"

"Sa 34 shvatam da sam 3 miliona u dugu, da je moja majka ukrala sav novac, shvatam da ona nije ono što sam mislila da jeste. Bio je to težak period i istina koju sam morala da progutam", objasnila je pevačica.

Ipak, da bi zaštitila drugu decu bez zaštite, Džuvl je osnovala neprofitnu organizaciju koja pomaže mladima pravnim savetima ali je ortanizovan i program mentalne pomoći.

Sa majkom ne razgovara od ranih 2000-ih, a bogatstvo je uspela koliko-toliko da povrati, naravno, nikad u celosti.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi espreso tiktok

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!