Drama oko razvoda Kevina Kostnera i njegove žene Kristin Baumgartner se i dalje ne smiruje. Par koji je bio zajedno 18 godina trenutno je na sudu, koji je, barem za sada, naklonjeniji slavnom glumcu. 

Podsetimo, nakon što je zatražila razvod, Kristin je imala 30 dana da se iseli iz zajedničkog doma kako je bilo naglašeno u predbračnom ugovoru koji je potpisala, međutim, ona to nije uradila

Kevin kostner se razveo od žene nakon 18 godina braka
Shutterstock 

Glumac je navodno u jednom trenutku pozvao i policiju i imovinske inspektore, kako bi ženu i decu izbacio iz kuće, a ovaj potez mnoge je začudio s obzirom da ta vila nije jedina nekretnina koju poseduje. Međutim, Kristin i dalje nije želela da napusti zajednički dom. 

Ona je od bivšeg supruga tražila čak 248.000 dolara mesečno za alimentaciju. Iz NBC Newsa su objavili da su u posedu sudskih dokumenata u kojima je Baumgartner kao razlog za toliku alimentaciju navela da joj toliko treba da bi ona i njihovo troje tinejdžera: Kajden (16), Hajs (14) i Grejs (13) mogli da žive kako su navikli.

Žena Kevina Kostnera traži više novca jer su ona i deca navikli da žive na visokoj nozi.
Shutterstock 

Naglasila je da će im to biti "jedva dovoljno" i otkrila koliko je porodica do sada trošila. "Obilazili smo svet u privatnim avionima i odsedali u luksuznim hotelima i vilama", navela je i istakla da su trošili gotovo 26.000 dolara na brodove, 22.000 na spa usluge i 542.000 na vrtlare.

Oskarovac je otkrio i da je on supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom, ali i da je spreman da plati još novca ako će to pomoći da ona napusti njegov dom, međutim, ona je to odbila.

kevin je supruzi već osigurao 1.45 miliona dolara predbračnim ugovorom
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, nedavno su se pojavila sudska dokumenta do kojih je došao Page Six, a u kojima stoji da je računovođa glumca ustanovio da je Kristin potrošila više od 100.000 dolara na plastične operacije odnosno estetske korekcije, pa otuda i sumnja u njene motive u zahtevima za veću alimentaciju.

Sud je presudio u korist glumca, što znači da će Kristin Baumgartner morati da napusti imanje u oblasti Santa Barbare do kraja meseca, a određena je alimentacija od 129.000 dolara. Međutim, ako ste mislili da je to kraj problema, varali ste se.

Kristin pljačkala Kostnera

Kevin Kostner optužio je sada bivšu suprugu da ga je na slepo opljačkala skupim kupovinama pre njihovog razlaza. Glumac tvrdi da je njegova bivša kupovala stvari za sebe i sa kreditnih kartica osoblja koje vodi porodičnu kuću skidala keš, te da veruje da je ona osmislila ovaj plan pre nego što je podnela zahtev za razvod u maju.

Kevin Kostner tvrdi da ga žena potkrada.
Shutterstock 

U sudskim dokumentima do kojih je došao Page Six, Kostner tvrdi da je Kristin "pokazala  uznemirujuću sklonost u poslednjih nekoliko meseci, i pre i posle razdvajanja, da prisvaja  njegovu imovinu bez njegovog znanja ili pristanka, posebno od kako je podnela zahtev za razvod braka".

U dokumentaciji koja je podneta u četvrtak se navodi da je Baumgartner (49) platila advokatu za krivične postupke u Los Anđelesu 25.000 dolara iz odvojenih imovinskih fondova svog muža - bez njegovog znanja - i nema objašnjenje za veliki trošak.

Kevin tvrdi da je Kristin odavno planirala da se razvede.
Shutterstock 

Dokumenti dalje tvrde da je dizajnerka platila svom advokatu za razvod, Suzan Vizner kreditnom karticom zaposlenog koja se tradicionalno koristi za troškove Kostnerove porodične kuće i koju plaća sam glumac. 

Pored toga, Kostnerovi advokati navode da je Baumgartner kupila skupo vozilo mesecima pre nego što su se razdvojili, što je bilo neobično za par jer su uvek iznajmljivali svoje automobile.

Žena Kevina Kostnera kupila je automobil na svoje ime.
Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U predbračnom ugovoru para, koji je potpisan 2004. godine, stoji da je Baumgartnerovoj  dozvoljeno da joj ostane lično vozilo u slučaju razlaza.

Pravni tim glumca tvrdi da je kupovina automobila dokaz da je ona "planirala svoj odlazak mnogo pre nego što je rekla Kevinu u aprilu 2023."

Žena kevina Kostnera po predbračnom ugovoru može da zadrži sopstveno vozilo.
LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kostnerovi advokati takođe navode u novim dokumentima da je Baumgartner odbila da potpiše sporazum u kojem se navodi da neće pretresti i samim tim odnositi stvari bez znanja glumca pre nego što se iseli, što je ona uradila. 

I ovog puta, sud je brzo reagovao i zabranio Kristin da iznese ijedan predmet iz porodičnog doma bez odobrenja glumca, a da li će pokušati nešto drugo i kakve će nove optužbe da iznesu na račun onog drugog, nažalost, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!